"Wednesday" ikinci sezon için büyük süprizlerle geliyor.

Netflix dizisi olan Wednesday, ikinci sezon için büyük bir değişimle seyircisinin karşısına çıkacak.

Tüm dünyada büyük ses getiren Netflix dizisi Wednesday, Hollywood’daki grevlerin sona ermesiyle ikinci sezon için, çok büyük bir değişimle geri geliyor.

Kasım 2022’de yayınlanmaya başlayan ve Lisa Loring ve Christina Ricci’nin meşhur ettiği karakteri merkeze alan bir Addams Ailesi uyarlaması olan dizi, yayın platformunun en başarılı yapımlarından birisi olmayı başardı.

Hollywood grevleri nedeniyle yeni bölümleri ertelenen dizi, grevlerin bitmesiyle ikinci sezonuyla tekrar izleyicisiyle buluşacak.

İkinci sezonda Morticia’yı canlandıran Catherine Zeta-Jones,Gomez Addams’a hayat veren Luis Guzman ve Jenna Ortega’da diziye geri dönüyor.

İlk sezonu Romanya’da çekilen dizinin elde ettiği büyük başarı sayesinde ülkeye büyük bir turizm desteği sağlanmıştı. Ancak ikinci sezon için çekimler İrlanda’ya taşınıyor. Bu değişikliğin sebebinin lojistik zorluklar olduğu düşünülüyor.

Rekor İzlenme

Alfred Gough ve Miles Millar’ın yapımcılığını üstlendiği Wednesday, gösterime girdikten sadece bir hafta sonra toplam 341,2 milyon saat izlenerek Stranger Things’in rekorunu kırmıştı.

Wednesday’ın ikinci sezonunun 2024 sonu ya da 2025 başında yayınlanması bekleniyor.