Work And Travel Programı ile Yaz Ayları Amerika'da Güzel

Amerika Birleşik Devletleri'nin resmi izni ile çalışma ve seyahat olanağı sunan tek kültürel değişim programı Work And Travel öğrencilerin farklı deneyimler kazanmalarına ve dil becerilerini geliştirmeye olanak sağlıyor.

Work and Travel, üniversite öğrencilerine eğitim hayatları süresince; Amerika Birleşik Devletleri’nin resmi izni ile çalışma ve seyahat olanağı sunan tek kültürel değişim programıdır. 1961 yılından itibaren Amerikan Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenir ve yetkilendirdiği sponsorlar aracılığıyla yürütülür.

Work And Travel programı, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaz dönemi boyunca yapılır ve öğrencilere geçici bir iş ve seyahat fırsatı sunar. Programa katılan öğrenciler, Amerika'da farklı işlerde çalışarak, dil becerilerini geliştirirler ve kültürel deneyimler kazanırlar. Program, öğrencilere Amerikan kültürünü, günlük yaşamı ve çalışma hayatını yakından tanıma fırsatı verir. Programa katılmak için 18-30 yaş aralığında olmak ve bir üniversite öğrencisi olmak gerekmektedir.

ABDPost.com muhabirimiz Özlem Özgüt Yörekli Times Meydanı'nda Work & Travel programıyla 1 hafta önce New York'a gelen iki Türk genciyle karşılaştı.

İlk izlenimlerini de öğrendiğimiz kısa röportajı videomuzu https://www.instagram.com/reel/CtkpQxAtt_w/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== adresinden izleyebilirsiniz.