Yaşıyla şaşırttı! Yarışmayı kazanamadı ama tarih yazdı

Marissa Teijo Miss Teksas USA yarışmacılarından biriydi. Haftasonu düzenlenen etkinlikte tacı başkasına kaptırsa da o yaşıyla ve güzelliğiyle hem tarih yazdı hem de görünleri fethetti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde hafta sonu düzenlenen Miss Teksas USA güzellik yarışması ilginç anlara sahne oldu. Birbirinden güzel kızların yarıştığı etkinlikte bir yarışmacı hem yaşı hem de güzellğiyle şaşırttı. Marissa Teijo yarışmayı kazanamadı ancak bu hafta sonu Houston'da düzenlenen yarışmada yeteneğiyle de binlerce kişiyi etkiledi. 71 yaşındaki Marissa Teijo Miss Texas USA yarışmasında yarışan en yaşlı yarışmacı olarak tarihe geçti. 

Aarieanna Ware, 22 Haziran Cumartesi günü Miss Teksas USA seçildikten sonra tacını evine götürdü. Geçen yılın Miss Dallas kazananıydı ve şimdi Miss USA yarışmasında Teksas'ı temsil etmeye hazırlanıyor.

Miss Universe organizasyonu, daha kapsayıcı olabilmek adına yakın zamanda 18 yaş üstü yarışmacılar için yaş sınırını kaldırdı. Ayrıca evli, boşanmış veya hamile kadınların da katılmasına izin verildi. Teijo da "Artık tüm kadınların yeni bir fırsat, güç ve güzellik aşamasına sahip olduğunu hissediyorum" diyerek yarışmaya katılmıştı.

Marissa Teijo, El Paso, Teksas'ta doğdu ve büyüdü. Yarışma öncesinde Teksaslıların ve El Pasoluların yaşları ne olursa olsun engelleri aşmalarına ve ilgi alanlarında fark yaratmalarına yardımcı olmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Teijo bir çiftlikte büyüdü. Genç yaşta fitness tutkusu geliştirdi ve yıllar içinde birçok fitness yarışmasına katıldı.

Bir sonraki Miss Teksas USA olma şansı için yüze yakın yarışmacıyla karşı karşıya geldi. Yarışmay kazanamasa da gönülleri fethetti.