Yıllar sonra gelen mektup duygulandırdı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde bir kadın, hayatını kaybetmiş arkadaşından 17 yıl sonra bir kartpostal aldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde bir kadın, hayatını kaybetmiş arkadaşından 17 yıl sonra bir kartpostal aldı.

Barbara Blevins, 1970'lerin sonunda çocukları aracılığıyla sıkı bir dostluk kurduğu komşusu Jean Perry'den gelen kartpostalı 17 yıl sonra teslim aldı.

Blevins, arkadaşı hayatta olmasa bile, dostluklarının somut bir nesne aracılığıyla yaşamaya devam ettiğinin en büyük kanıtının 2006'dan kalma kayıp kartpostal olduğunu söyledi. Kartpostalın içeriğinde "Her şey güzel olacak" temalı bir mesaj olduğunu belirten Blevins, bu kartı yıllar önce değil de bugünlerde alması gerektiğine inandığını söyledi.

Perry'nin ölümünün üzerinden neredeyse iki yıl geçse de Blevins, eski dostunun evini neredeyse her gün gördüğünü söyledi. "Biz birbiriyle iyi anlaşan iki yakın dosttuk.  Arabayla evinin yakınlarından geçerken 'Öldüğüne inanamıyorum' diyorum. Bu ölümü kabullenmek çok zor" dedi.

Perry kartpostalı arkadaşına gönderdiğinde Florida'daki ailesini ziyaret ediyordu fakat bilinmeyen nedenlerden dolayı kartpostal 17 yıl boyunca teslim edilmedi.

Blevins, bu hikayenin, sevdiği birini kaybedenlere umut vermesini dilediğini ve sevginin zamana, mekana bağlı olmadığını ifade etti.