Angelina Jolie'nin babası Jon Voight: Kızım beni hayal kırıklığına uğrattı

Angelina Jolie'nin babası Jon Voight, kızının İsrail-Filistin çatışmaları sebebiyle yaptığı sosyal medya paylaşımından sonra, Jolie'nin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Angelina Jolie'nin babası Jon Voight: Kızım beni hayal kırıklığına uğrattı
07 Kasım 2023 - 22:43

Amerika Birleşik Devletleri oyuncusu Angelina Jolie'nin babası Jon Voight, İsrail ve Gazze arasında yaşanılan çatışmalar hakkında "İsrail ordusu toprağını, halkını korumalıdır. Bu savaş, medeni bir şekilde ilerleyemez" dedi.

Voight, oyuncu kızı Jolie'nin İsrail hakkında açıklamalarına atıfta bulunarak, "Kızım beni hayal kırıklığına uğrattı” dedi.

ABD'li oyuncu Jon Voight, sosyal medyada Amerikan bayrağının önünde çektiği bir video paylaştı. İsrail toprakları için, "Yahudiler için kutsal topraklar ve Tanrı'nın toprakları" olarak bahsetti.

Voight ayrıca kızı Angelina Jolie'nin, "İsrail'de yaşananlar bir terör eylemidir ancak bu Gazze'de sivil halkın bombalanmasıyla kaybedilen masum hayatları haklı gösteremez" yazdığı sosyal medya paylaşımına ilişkin olarak, "Kızımın da çoğu kişi gibi Tanrı'nın onurunu, Tanrı'nın gerçeklerini anlamamış olması beni hayal kırıklığına uğrattı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com