Apartman Girişine Kadar Takip Ettiği Kadını Boğmaya Çalıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York bölgesinin Brooklyn’de bir apartmanda yaşanan dehşet verici olay, bölge sakinlerini endişelendirdi.

Apartman Girişine Kadar Takip Ettiği Kadını Boğmaya Çalıştı
28 Ağustos 2024 - 23:39 - Güncelleme: 28 Ağustos 2024 - 23:45

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York bölgesinin Brooklyn’de bir apartmanda yaşanan dehşet verici olay, bölge sakinlerini endişelendirdi. 25 yaşındaki bir kadın, apartman girişinde bir saldırgan tarafından hedef alındı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, kadının lobide yürüdüğü sırada bir adamın onu takip ettiği ve aniden boğma girişiminde bulunduğu görülüyor. Kadın, “Dur!” ve “İmdat!” diye bağırarak karşı koydu ve kısa süren bir mücadelenin ardından saldırgan kaçtı.

Fiziksel zarar görmeyen kadın hemen 911'i arayarak yardım çağrısında bulundu. Polis, koyu tenli olarak tanımlanan saldırganı yakalamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı; bazı sakinler kapı zili kameraları gibi ek güvenlik önlemleri aldı. Bu korkunç saldırı, kentsel güvenlik ve kadına yönelik şiddet konularında ciddi endişeleri gündeme getirdi. Yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları ve şüpheli durumları derhal bildirmeleri konusunda uyardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com