Arabada Unutulan 8 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti!

Amerika Birleşik Devletleri’nin North Carolina eyaletinde yaşayan bir kadın, 8 yaşındaki kızını sıcak bir yaz gününde otomobilinde bırakarak işine gitti. Küçük kız, sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybetti.

Arabada Unutulan 8 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti!
01 Temmuz 2024 - 01:11 - Güncelleme: 01 Temmuz 2024 - 01:28

Amerika Birleşik Devletleri’nin North Carolina eyaletinde yaşanan trajik olayda, 36 yaşındaki Ashlee Stallings isimli kadın, 8 yaşındaki kızını sıcak bir yaz gününde otomobilinde bırakarak işine gitti. Kız çocuğu, saatler sonra aşırı ısınan otomobilde fenalaştı.

Çocuğunun baygın olduğuna dair bir mesaj aldıktan sonra aracına koşan Stallings, kızını hemen hastaneye götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük kız sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybetti. Olayın ardından tutuklanan Ashlee Stallings, ihmal suçlamasıyla yargılanmak üzere gözaltına alındı.

Yetkililer, yaz aylarında araç içi sıcaklıkların hızla tehlikeli seviyelere ulaşabileceği konusunda halkı uyardı. Sıcak havalarda çocukların ve evcil hayvanların asla gözetimsiz bırakılmaması gerektiği de bir kez daha hatırlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com