Arkadaşının Cesedini Gizledikten 17 Yıl Sonra Tutuklandı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde 2007'de ölen arkadaşının kafasını kesip bir çantada sakladığı ortaya çıkan kadın, 17 yıl sonra dolandırıcılıkla suçlanarak tutuklandı. Kadının, kurbanın kimliğini kullanarak 200.000 dolardan fazla haksız kazanç sağladığı iddia ediliyor.

Arkadaşının Cesedini Gizledikten 17 Yıl Sonra Tutuklandı!
09 Eylül 2024 - 13:46 - Güncelleme: 09 Eylül 2024 - 14:05

Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia eyaletinde 2007 yılında arkadaşının cesedini gizleyip onun kimliğini kullanarak dolandırıcılık yapan bir kadın, 17 yıl sonra yakalandı.

Yetkililer, Nicole Alston’ın cesedinin bir çantada bulanmasının ardından, Angel Thompson’ın kurbanın kimliğini kullanarak haksız kazanç sağladığını ortaya çıkardı.

Troup County Şerif Ofisi'ne göre, 6 Aralık 2007 sabahı, Whitfield ve Stitcher yollarının köşesinde bir çanta bulundu. Çantanın içinde elleri, ayakları ve başı eksik bir ceset vardı. Ancak, cesedin kimliği uzun süre belirlenememişti.

Geçtiğimiz yıl, cesetten alınan DNA örnekleri detaylı bir analiz için Innovative Forensic Investigations ve Gene by Gene Laboratories’e gönderildi. Sonuçlar, Georgia Bureau of Investigation suç laboratuvarında doğrulandı ve cesedin Manhattan, New York’tan 24 yaşındaki Nicole Alston’a ait olduğu kesinleşti.

Alston’ın aile üyeleri, Alston’ın arkadaşlarıyla birlikte Atlanta’ya taşınmak üzere New York’tan ayrıldığını ve en son Kasım 2007’de haber aldıklarını bildirdi.

Yetkililer, Angel Thompson isimli kadının o dönemde New York’ta hırsızlık ve kimlik dolandırıcılığı suçları nedeniyle arandığını açıkladı.

Alston’ın kalıntılarının bulunmasının ardından, Thompson’ın kendisini Alston olarak tanıtıp yaklaşık sekiz yıl boyunca haksız yere sosyal yardımlar ve gıda kuponları aldığı iddia edildi. Dolandırıcılığın toplamda yaklaşık 200.000 doları bulduğu tahmin ediliyor.

Sosyal Güvenlik İdaresi, 2015 yılında Thompson’dan şahsen yardımlara yeniden başvurduğunda gerçek kimliğinin ortaya çıktığı bildirildi.

Thompson,bir ölümü gizleme suçlamasıyla tutuklanırken soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com