Babası konkordato ilan etmişti: Türk kızının sokak röportajında verdiği cevaplar olay oldu

New York’ta bir sokak röportajında Türk kızının verdiği cevaplar gündem oldu. Daha önce şirketler grubu için konkordato ilan eden Tuncer Hunca'nın kızı olduğu öğrenilen Ada Hunca’nın aylık harcaması dudak uçuklattı. Hunca’nın ayrıca gençlere verdiği tavsiye ise tepki çekti. 

Babası konkordato ilan etmişti: Türk kızının sokak röportajında verdiği cevaplar olay oldu
11 Kasım 2023 - 01:04 - Güncelleme: 11 Kasım 2023 - 01:33

New York’ta sokak röportajları yapan sosyal medya fenomeni Suleyman Dolaev’in hesabında paylaştığı video gündem oldu. Dolaev’in röportaj yaptığı Türk kadının verdiği cevaplar ile tepki çekti. 

Giyim ve yemek masraflarının aylık 10 bin dolardan fazla tuttuğunu, ev kirasını ise babasının verdiğini açıklayan kızın, kozmetik kralı Tuncer Hunca'nın kızı Ada Hunca olduğu ortaya çıktı. 

LÜKS HARCAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Dolaev’in sorularını yanıtlayan Ada Hunca, aslında Londra’da yaşadığını ve sadece ‘takılmak’ için New York’a geldiğini belirtti. 

Ada Hunca’nın çalışmadığını söylemesi üzerine Dolaev, babasının ne iş yaptığını sordu. Ada Hunca ise babasının kozmetik şirketi olduğunu ifade etti.

GENÇLERE TAVSİYE VERDİ

Dolaev’in gençlere bir tavsiyesi olup olmamasını sorması üzerine Ada Hunca, “Olabildiğince seyahat etmelerini tavsiye ederim” dedi. 

BABASI ŞİRKETİ İÇİN KONKORDATO İSTEMİŞTİ

Verdiği cevaplar yüzünden tepki çeken Ada Hunca’nın babası Tuncer Hunca'nın ise videoda söylediği kozmetik şirketi ile ilgili Ağustos 2021’de konkordato ilan etmişti.

Ayrıca sahip olduğu şirketler grubuna da mahkeme kararı ile 3 aylık geçici mühlet kararı verilerek koruma altına alındığı öğrenildi. 

Bu yılın başında ise aynı şirketler grubu hakkında alınan geçici mühlet kararının 6 ay daha uzatıldığı ortaya çıktı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com