Bangladeşli Müslümanlardan anlamlı yardım

Bangladeşli Müslümanlardan anlamlı etkinlik. Muna Center Of Peterson yetkilileri her ayın dördüncü cumartesi günü ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor. Yardımlar neleri kapsıyor ve kimler yararlanabiliyor? New York Temsilcimiz Özlem Özgüt Yörekli anlatıyor...

Bangladeşli Müslümanlardan anlamlı yardım
23 Haziran 2024 - 23:17 - Güncelleme: 24 Haziran 2024 - 00:38

abdpost.com olarak bu hafta anlamlı bir organizasyona davet edildik. Paterson Şehri Meclis Üyesi Forid Uddin'in (Councilman at large City of Paterson) önderliğinde Muna Center Of Peterson'da Bangladeşli Müslümanların düzenlediği yardım etkinliğinde biz de yerimizi aldık. 

Organizasyonda hiçbir id'si ya da sosyal sigorta numarası olmayan hangi milletten olursa olsun, her dinden, dilden, ırktan ihtiyaç sahiplerine sebze ve meyvelerden oluşan yardım kolileri dağıtıldı.  Üstelik bu organizasyon her ayın dördüncü cumartesi gününde düzenli olarak gerçekleştiriliğini öğrendik.

Kimseyi rencide etmemek için yardım kolilerinden alan insanları görüntülemedik. Onun yerine neler yapıldığını anlatan bir video çektik.

Ayrıca yardımların nerede ne zaman yapıldığını da detaylı bir şekilde haberimizin sonunda bulabilirsiniz.  Ama önce kendisi de Bangladeşli olan Paterson Şehri Meclis Üyesi Forid Uddin'den bahsedelim...

Uddin 2022 yılında Belediye Meclisine katıldı ve o günden bu yana da topluluğunun kararlı bir savunucusu konumunda. 

Kendini eğitime ve toplumun gelişimine adamış bir lise öğretmeni olan Meclis Üyesi Uddin, her fırsatta yardım faaliyetlerine katılıyor, önderlik ediyor ve ilerleme ve kapsayıcılık vizyonuna sahip liderleri seçmenin önemini vurgulayan bir isim. 

Uddin çeşitliliğe sahip topluluğun ihtiyaçlarını karşılamanın hayati bir önem taşıdığına inanıyor.  Bu kadar anlamlı bir etkinliğe de yine onun liderlik ediyor olması şaşırtıcı değil. Kendisine ve topluluğuna ihtiyaç sahiplerini unutmadıkları için bir kez de buradan teşekkür ederiz. 

Gelelim yardımların yapıldığı Muna Center Of Peterson'a. Siz de ihtiyaç saibiyseniz ya da öyle birilerini tanıyorsanız her ayın dördüncü cumartesi günü Muna Center Of Peterson'a gidebilirsiniz. Orada kim ve nereli olduğunuza bakılmaksızın yardımlardan faydalanabilirsiniz. Yeter ki ihtiyaç sahibi olun... İletişim numaraları şöyle:

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com