Barbie'nin Yıldızı Margot Robbie'den Bebek Müjdesi

Hollywood’un en popüler oyuncularından olan ve Barbie filmiyle hala gündemden düşmeyen Margot Robbie, anne olmaya hazırlanıyor.

Barbie'nin Yıldızı Margot Robbie'den Bebek Müjdesi
08 Temmuz 2024 - 20:03 - Güncelleme: 08 Temmuz 2024 - 20:14

Büyük Sürpriz: Margot Robbie ve Tom Ackerley’den Bebek Müjdesi!

Hollywood’un en popüler oyuncularından olan ve Barbie filmiyle hala gündemden düşmeyen Margot Robbie, anne olmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır Tom Ackerley ile evli olan güzel oyuncunun, son görüntülerinde belirginleşen göbeği dikkat çekti.

Setten Nikah Masasına Uzanan Aşk Hikayesi

2013 yılında "Aşk Uğruna" filminin setinde başlayan arkadaşlıkları, büyük bir aşka dönüşen Margot Robbie ve Tom Ackerley, 2016 yılında Avustralya'nın büyüleyici Byron Körfezi'nde hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift, yıllardır mutlu bir evlilik sürdürürken, sonunda bebek müjdesiyle sevenlerini sevindirdi.

Hamileliği Tatilde Ortaya Çıktı

Barbie filmindeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Margot Robbie’nin hamile olduğu, çifte yakın kaynaklar tarafından da doğrulandı. Tatilde eşiyle birlikte görüntülenen Robbie’nin, belirginleşen karnı gözlerden kaçmadı. Göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, hamileliği hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Margot Robbie ve Tom Ackerley çiftinin hayranları, bu sürpriz gelişmeyle birlikte heyecanla bebeğin doğumunu beklemeye başladı. Margot Robbie, başarılı kariyeri ve özel hayatındaki mutlulukla, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com