Başkonsolos Uğurluoğlu Muratoğlu'nu Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri Massachusetts eyaleti Boston kentinde Türkiye Cumhuriyeti Boston Başkonsolosu olarak görevini sürdüren Murat Uğurluoğlu Massachusetts General Hospital Harris Ortopedi Laboratuvarı Direktörü ve Harvard Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Orhun Muratoğlu'nu ziyaret etti.

Başkonsolos Uğurluoğlu Muratoğlu'nu Ziyaret Etti
18 Temmuz 2024 - 12:36

Türkiye Cumhuriyeti Boston Başkonsolosluğu Resmi Hesabı'ndan yapılan paylaşımda Başkonsolos Murat Uğurluoğlu'nun Massachusetts General Hospital Harris Ortopedi Laboratuvarı Direktörü ve Harvard Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Orhun Muratoğlu'nu ziyaretine değinildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Massachusetts General Hospital Harris Ortopedi Laboratuvarı Direktörü ve Harvard Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Orhun Muratoğlu'nu ziyaret ettik. Eklem protezleri alanında önemli buluşlarıyla dünya çapında tanınan bilim insanımıza başarılarının devamını dileriz."

MURAT UĞURLUOĞLU KİMDİR?

Başkonsolos Murat Uğurluoğlu Dışişleri Bakanlığına 2004 yılında girmiştir. Türkiye’de, Denizcilik-Havacılık Genel Müdür Yardımcılığı, Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanı Özel Müşavirliği’nde görev almıştır.

Yurtdışında ise, T.C. Kabil Büyükelçiliği Üçüncü Katipliği, T.C. Londra Büyükelçiliği İkinci Katipliği ve Müsteşarlığı, BM nezdinde T.C. Daimi Temsilciliği Müsteşarlığı ve T.C. Bağdat Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.

Başkonsolos Uğurluoğlu 1982’de İzmir’de doğmuştur. Lisans eğitimini ODTÜ’de Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında, yüksek lisans eğitimini ise Londra Üniversitesi’nde (SOAS) Uluslararası İşletme alanında tamamlamıştır. Alttaki fotoğrafta sağda görünen Başkonsolos Uğurluoğlu evlidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com