Bebeğinin Cenazesine Hazırlanırken Kombin Videosu Çekti: Bu Kadarı Da Pes Dedittirdi!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan influencer Karissa Widder, bebeğinin cenazine giderken kombin videosu çekti. Video, hızla tıklanarak 12 milyondan fazla izlenme aldı ve sosyal medyada geniş çaplı tartışmalara neden oldu.

Bebeğinin Cenazesine Hazırlanırken Kombin Videosu Çekti: Bu Kadarı Da Pes Dedittirdi!
24 Ağustos 2024 - 10:53 - Güncelleme: 24 Ağustos 2024 - 11:05

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan influencer Karissa Widder, sosyal medyada geniş yankı uyandıran bir video paylaştı.

Widder, bebeğinin cenazesi için hazırlık yaptığı anları gösteren videoyu Instagram'da yayımladı. Video, hızla popülerleşerek 12 milyondan fazla izlenme aldı ve sosyal medyada geniş çaplı tartışmalara neden oldu.

Videoda, Widder'ın puantiyeli bir elbise içinde gülümsediği ve döndüğü görülüyor. Üzerine "Düğünüm için hazırlandığım yerde bebeğimin cenazesi için hazırlanıyorum" yazısı eklenmiş. Ayrıca, aynı mekânda gelinliğiyle çekilmiş bir görüntüyü de paylaşarak, "Kızımızın yaşam kutlamasını evlendiğimizde yaptık. Kızımızı kutlamak için bundan daha iyi bir yer olamazdı" şeklinde bir açıklama yaptı.

Widder video üzerine gelen yorumları kapatsa da, sosyal medya kullanıcıları ve Reddit'teki yorumlar olayın kontrolden çıkmasına neden oldu. Kullanıcılar, "İnsanlar beğeni ve yorum için artık her şeyi yapıyor" şeklinde tepkiler gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com