Bollywood'un ünlü oyuncusundan, THY'ye 'rötar' eleştirisi: En kötü deneyim!

Bollywood'un ünlü oyuncu Taapsee Pannu, Türk Hava Yolları’na (THY) yönelik yaşadığı 24 saatlik gecikme nedeniyle sosyal medyada sitem etti. Yolcuların çaresiz kaldığı durumu eleştirdi.

Bollywood'un ünlü oyuncusundan, THY'ye 'rötar' eleştirisi: En kötü deneyim!
14 Ekim 2024 - 12:17

Hintli aktris Taapsee Pannu, açık sözlülüğüyle tanınan bir isim olarak, Türk Hava Yolları'ndaki 24 saatlik gecikmenin ardından sosyal medyada yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. Olayı "en kötü deneyimi" olarak nitelendiren Pannu, yaşanan zorlukları aktardı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Ağustos 2024'te yaptığı bir Instagram paylaşımında Pannu, “#EnKötüDeneyim @turkishairlines, en ‘umursamaz’ müşteri hizmetlerine sahipsiniz. Ya da bekleyin, müşteri ‘hizmeti’ diye bir şeyiniz yok, özellikle de gecikme nedeniyle mağdur olan yolcular için. Kendiniz çözmek zorundasınız. Wow, 24 saatlik bir gecikme, sizin hava yolu sorununuz, yolcuların çözmesi gereken bir problem değil!” ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİ DESTEK SIKINTISI

Taapsee, yolcuların durumla başa çıkmaları için hiçbir destek sağlanmadığını ve iletişimsizlik nedeniyle yolcuların kendilerini savunmasız hissettiklerini belirtti. 24 saatlik gecikmenin ardındaki nedenler ise henüz netlik kazanmadı. 

Aynı zamanda, Güney Hindistanlı aktris Shruti Haasan da IndiGo Havayolları ile önemli gecikmeler yaşamıştı. Haasan, X platformunda yaptığı paylaşımda, “Genellikle şikayet eden biri değilim ama IndiGo, bugün büyük bir kaos yarattınız. Son dört saattir havaalanında mahsur kaldık ve hiçbir bilgi yok. Belki yolcularınız için daha iyi bir yol düşünürsünüz? Bilgi, nezaket ve netlik bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Taapsee Pannu, bu yıl birçok film projesi ile meşguldü. Ağustos 2024'te Akshay Kumar ile birlikte ‘Khel Khel Mein’ filminde rol aldı. Ancak, yıldızlarla dolu kadrosuna rağmen film, gişede beklenen başarıyı elde edemedi. Gelecekte Pannu’nun bir aksiyon gerilim filmi de dahil olmak üzere çeşitli projeleri bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com