Boris Johson'dan 'Netanyahu' itirafı: Ziyaretinden sonra banyomda dinleme cihazı bulundu!

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson yayımladığı yeni kitabında, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun 2017'deki ziyaretinin ardından kişisel tuvaletinde dinleme cihazı bulduğunu aktardı.

Boris Johson'dan 'Netanyahu' itirafı: Ziyaretinden sonra banyomda dinleme cihazı bulundu!
03 Ekim 2024 - 19:16

Yaklaşık iki yıl önceki istifasının ardından 'Unleashed' adlı kitabında anılarını anlatan eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun 2017'deki ziyaretine ilişkin dikkat çeken bir bilgi aktardı.

The Telegraph'ın eski başbakanın yeni kitabından bir alıntıya dayandırdığı haberine göre, Johnson, Başbakan Netanyahu ile görüştükten sonra Londra'daki Dışişleri Bakanlığı'ndaki kişisel banyosunda güvenlik görevlilerinin bir dinleme cihazı bulduğunu söyledi.

Netanyahu'yu "Bibi" lakabıyla çağıran ve o dönemde İngiltere Dışişleri Bakanı olan Johnson, başbakanın 2017'deki bir toplantı sırasında “gizli ek binasında” tuvaleti kullandığını belirtti.

Johnson “Unleashed” adlı kitabında, “Bibi bir süre orada dinlendi ve tesadüf olabilir ya da olmayabilir ama bana daha sonra, böcekler için düzenli bir tarama yaptıklarında, bir dinleme cihazı buldukları söylendi” diye yazdı.

Eski İngiliz başbakanından daha fazla bilgi isteyen Johnson şu yanıtı verdi:

“Sanırım o bölüm hakkında bilmeniz gereken her şey kitapta var.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com