Brad Pitt, 26 Yaş Küçük Sevgilisiyle El Ele Görüntülendi!

Hollywood'un gözde bekarı Brad Pitt, dün İngiltere'de yapılan Britanya Grand Prix'sinde kendisinden 26 yaş küçük sevgilisi Ines de Ramon'la el ele görüntülendi.

Brad Pitt, 26 Yaş Küçük Sevgilisiyle El Ele Görüntülendi!
10 Temmuz 2024 - 15:05 - Güncelleme: 10 Temmuz 2024 - 15:23

Hollywood'un gözde bekarı Brad Pitt, dün İngiltere'de yapılan Britanya Grand Prix'sinde sevgilisi Ines de Ramon'la el ele görüntülendi. İkili, Silverstone Pisti'nde yağmur altında gerçekleştirilen yarışta romantik anlar yaşadı.

60 yaşındaki Oscar'lı oyuncu ve 34 yaşındaki mücevher tasarımcısı sevgilisi, İngiliz pilot Lewis Hamilton'ın kazandığı yarışı ilgiyle takip etti.

Çift, daha önce de birlikte görüntülenmişti ancak bu, kamuoyu önünde el ele ilk pozları oldu. Brad Pitt ve Ines de Ramon'un bu samimi görüntüleri, hayranlarını heyecanlandırdı ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Pitt'in yıllar sonra tekrar aşka yelken açması, magazin dünyasında büyük ilgi gördü.

Ines de Ramon, The Vampire Diaries dizisindeki Stefan Salvatore rolüyle tanınan Paul Wesley ile 2019 - 2021 yılları arasında bir evlilik yaşamıştı. 

Yeni Filmi F1 İle Gündemde!

Brad Pitt'in yeni filmi "F1" de gündemde. Formula 1 ve Apple Original Films'in işbirliğiyle çekilen filmde, Pitt 1990'larda kötü bir kaza geçirdikten sonra emekli olmak zorunda kalan yarış pilotu 'Sonny Hayes'i canlandırıyor. Gerçek yarış pistinde çekimleri yapılan filmin, bütçesi 130 ila 140 milyon dolar civarında.

Yapımcıları arasında yarışçı Lewis Hamilton'ın da bulunduğu film, ABD'de 27 Haziran 2025'te, dünyada ise 25 Haziran 2025'te gösterime girecek.

Brad Pitt'in sevgilisi Ines de Ramon'la olan ilişkisi magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, çiftin ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Acaba bu romantik çiftin ilişkisi, evlilikle mi taçlanacak? Hayranları şimdiden bu sorunun cevabını sabırsızlıkla bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com