Brooklyn'deki Özbek Aileye Korkunç Saldırı: 4 Kişi Öldürüldü!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Brooklyn bölgesindeki bir apartmanda meydana gelen trajik olayda, Özbek asıllı bir aile acı bir şekilde hayatını kaybetti. Özbek asıllı iki kadın ve iki çocuk bıçaklanarak öldürüldü.

Brooklyn'deki Özbek Aileye Korkunç Saldırı: 4 Kişi Öldürüldü!
23 Temmuz 2024 - 14:17 - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 - 14:28

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Brooklyn bölgesindeki bir apartmanda meydana gelen trajik olayda, Özbek asıllı bir aile acı bir şekilde hayatını kaybetti. Özbek asıllı iki kadın ve iki çocuk bıçaklanarak öldürüldü. Polis, ailenin 24 yaşındaki bir akrabasını gözaltına aldı.

Mağdurlar arasında 56 yaşındaki Mavlyuda Fayzieva, 27 yaşındaki Maftuna Khakimova ve çocukları Kamila Shavkatova (5) ile Timur Shavkatov (4) yer alıyor. Annesini, yengesini ve iki küçük çocuğu boğduğu iddia edilen zanlının yüzü kanlar içindeyken olay yerinden ayrıldığı belirtildi. 

Yakınları, Khakimova'nın çocukların annesi, Fayzieva'nın ise kayınvalidesi olduğunu belirtti. Aile üyeleri, çocukların babasının eve geldiğinde trajediyi fark ettiğini ve “Hiçbir şeyim kalmadı. Her şeyimi aldı," dediğini aktardı.

Olay, ailenin içinde bulunduğu apartmana gelen ilk müdahale ekiplerinin, aile içi şiddet ihbarı üzerine cesetlerle karşılaşmasıyla ortaya çıktı. Polis, ailenin 24 yaşındaki bir akrabasını şüpheli olarak gözaltına aldı. Şu ana kadar resmi bir suçlama yapılmamış olsa da, soruşturma devam ediyor.

Mahallede ise büyük bir üzüntü hakim. Komşular, ailenin yaklaşık on yıldır bu binada yaşadığını ve kurbanların yardımsever insanlar olarak tanındığını belirtti. Olay yerine gelen komşular ve aile üyeleri, apartman binası önüne çiçekler ve mumlarla dolu bir anma köşesi oluşturdu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com