Bryant Park'taki Sinema Keyfinize 'Enfes NYC' den Lezzet Molası!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Bryant Park, açık hava sinema etkinlikleri ile yaz akşamlarını şenlendirmeye devam ediyor. Parkta, film aralarında uğrayabileceğiniz birçok yiyecek ve içecek tezgahı bulunuyor. Parkın favori duraklarından biri olan Enfes NYC’yi ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli sizler için görüntüledi.

Bryant Park'taki Sinema Keyfinize 'Enfes NYC' den Lezzet Molası!
11 Temmuz 2024 - 22:04 - Güncelleme: 11 Temmuz 2024 - 22:17

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Bryant Park, açık hava sinema etkinlikleri ile yaz akşamlarını şenlendirmeye devam ediyor. Parkta, film aralarında sinemaseverlerin uğrayabileceği birçok yiyecek ve içecek tezgahı bulunuyor. Parkın favori duraklarından biri ise ‘Enfes NYC’ tezgahı. Her pazartesi akşamı parka konumlanan bu tezgah, Türk mutfağının eşsiz tatlarını New York'lularla buluşturuyor. 

Parkın gözde tezgahlarından Enfes NYC’yi, ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli sizler için görüntüledi.

Sinema Aralarında Türk Lezzetleriyle Mola Verin

Bryant Park'ın yeşillikleri arasında kurulan Enfes NYC tezgahı, Türk kültürünün damaklarda bıraktığı izleri taşıyor. Gözleme, baklava, mercimek köftesi, zeytinyağlı dolma gibi lezzetlerin bulunduğu Enfes NYC, parkta sinema izleyenler için birer mola noktası haline geliyor. 

Türk Mutfağı New Yorklularla Buluşuyor

Sadece yemek satmayan, bir kültürü, bir lezeeti tanıtan Enfes NYC sayesinde sinemaseverler, buraya gelip hem Türk mutfağını keşfediyor hem de keyifli bir akşam geçiriyorlar. 

ABDPost mikrofonuna konuşan Enfes NYC’nin sahibi Nurdan Erdem, tezgahlarında Türk mutfağının sevilen tatlarının yanı sıra, mevsime özel taze meyve suları, Türk kahvesi gibi içeceklerin de yer aldığını belirtiyor.

Bryant Park'ta Tezgah Açmanın Maliyetleri ve Avantajları

Bryant Park'ta tezgah açmanın maliyetine gelince, buradaki tezgah sahipleri belediyeye değil, parkı yöneten özel bir organizasyona bağlılar. Tezgah sahipleri, organizasyona her gün başı bir ödeme yapıyorlar ve bu ödemeler yılın başında, bir senelik olarak gerçekleştiriliyor. Bu nedenle, yüksek maliyetlere rağmen, organizasyonun sunduğu imkanlar ve parkın sağladığı müşteri potansiyeli, tezgah sahipleri için cazip bir fırsat oluşturuyor. 

Parkın atmosferi, misafirlerin rahatça dinlenebileceği, sosyalleşebileceği bir ortam sunuyor. Türk lezzetleriyle buluşan ziyaretçiler, parkın tarihi atmosferinde unutulmaz anlar yaşıyorlar.

Her pazartesi akşamı gerçekleşen bu etkinlikler, lezzetli atıştırmalıklar ve keyifli film gösterimleri ile şehrin ritmini daha da renklendiriyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com