K-Pop Yıldızı BTS'ten Jin, Paris Olimpiyatları'nda Meşaleyi Taşıdı!

K-pop'un küresel fenomeni BTS'in en büyük üyesi Jin, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için düzenlenen koşuda meşaleyi taşıdı.

K-Pop Yıldızı BTS'ten Jin, Paris Olimpiyatları'nda Meşaleyi Taşıdı!
15 Temmuz 2024 - 19:27

K-pop'un küresel fenomeni BTS'in en büyük üyesi Jin, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için düzenlenen meşale koşusunda unutulmaz bir an yaşattı. Paris'in tarihi Louvre Müzesi bölgesinde meşaleyi taşıyan Jin, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Saatler öncesinden Louvre Müzesi'nin önünde toplanan BTS hayranları, Korece "Hoş geldin, Seok-jin, Seni Seviyorum," ve "İyi şanslar, Seok-jin" yazılı pankartlarla ve Kore bayraklarıyla Jin'i beklediler.

Kim Seok-jin'in müzeden meşaleyi devralmasıyla birlikte, kalabalık Jin'in adını haykırarak onu selamladı.

Jin, gösterilen sevgi ve destek karşısında çekingen bir gülümsemeyle hayranlarına el salladı. Polis eşliğinde Rue de Rivoli'deki parkurunu tamamlayan Jin, yaklaşık 200 metrelik koşuştan sonra meşaleyi Louvre Müzesi'ndeki bayrağa geri getirdi.

BTS’in yakışıklılığı ile tanınan gözde ismi Jin, "Bugünün meşale koşusuna katılabildiğim için son derece onur duyuyorum. Bu fırsatı sağlayan ARMY ve tüm hayranlara içtenlikle teşekkür ediyorum," dedi.

31 yaşındaki Jin, zorunlu askerlik hizmetini tamamlamasının ardından solo kariyerine odaklanacak. BTS'in diğer üyeleri de sırayla askerlik görevlerini tamamlamak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com