Bu Ayakkabıları Giyiyorsanız Yaşlanıyorsunuz!

Tiktok'ta yayınlandıktan sonra viral olan bir gece kulübü videosu, tüm dünyadaki kadınlar için rahatsız edici bir gerçeği ortaya çıkardı; dışarı çıkarken topuklu ayakkabı giyiyorsanız, resmen yaşlanıyorsunuz.

Bu Ayakkabıları Giyiyorsanız Yaşlanıyorsunuz!
02 Ağustos 2024 - 07:54 - Güncelleme: 02 Ağustos 2024 - 08:44

Cuma gecesi yerel bir barda çekilen videoda, mekanın tamamının aynı kıyafeti giymiş genç kadınlarla dolu olduğu görülüyor; kot pantolon, güzel bir üst ve rahat spor ayakkabılar.

Bu listedeki ilk iki parça Y kuşağının gardırobunun olmazsa olmazıyken, ikincisi 30 yaş üstü hiç kimsenin kulübe giderken giyeceği bir ayakkabı parçası değil.

Sosyal medya ve akıllı telefonların olmadığı bir çağda büyüyen genç kadınlar için, geceyi topuklu ayakkabılarınızı elinizde tutarak sonlandırmanız neredeyse kaçınılmazdı.

Ancak Z kuşağının bu kadim geleneğe son verdiği, dans ve bar gezmeleri söz konusu olduğunda rahat olmanın çok daha üstün bir seçenek olduğuna karar verdiği anlaşılıyor.

Küresel salgın, ayakkabı tercihlerimizde kesinlikle rol oynadı; son veriler, son yıllarda yüksek topuklu ayakkabılara olan ilginin azalmasıyla düz ve alçak topuklu ayakkabı satışlarının hızla arttığını gösteriyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com