Bu Hafta Ünlüler Dünyasında Neler Oluyor? Kaçırmak İstemeyeceğiniz Magazin Haberleri!

Amerika Birleşik Devletleri’nin magazin gündemi yine bomba gibi. Eski sevgilisiyle aynı gün düğün yapan Gossip Girl'ün yıldızından, 61 yaşında verdiği pozlarla çok konuşulan Demi Moore’a kadar kaçırmak istemeyeceğiniz tüm magazin haberlerini sizler için derledik.

Bu Hafta Ünlüler Dünyasında Neler Oluyor? Kaçırmak İstemeyeceğiniz Magazin Haberleri!
28 Ağustos 2024 - 22:36 - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 - 00:25

Amerika Birleşik Devletleri’nin magazin gündemi yine bomba gibi. Eski sevgilisiyle aynı gün düğün yapan Gossip Girl'ün yıldızından, 61 yaşında verdiği pozlarla çok konuşulan Demi Moore’a kadar kaçırmak istemeyeceğiniz tüm magazin haberlerini sizler için derledik.

Victoria's Secret Geri Dönüyor!

Victoria’s Secret, dört yıl aradan sonra büyük bir dönüş yapıyor. Defile, 2018'den bu yana ilk kez sahneye çıkacak ve sonbaharda izleyicilerle buluşacak. Victoria’s Secret Fashion Show’un geri dönüşü, moda dünyasında heyecan yaratmış durumda.

Son yıllarda yaşadığı prestij kaybının ardından Victoria’s Secret, defilesinin formatını yenileyerek büyük bir geri dönüş yapacak. Marka, sosyal medyada paylaştığı duyuruda, “Yorumlarınızı okuduk ve sizi dinledik. Victoria’s Secret Defilesi GERİ DÖNDÜ ve bugüne kadar bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi - gösteriş, podyum, kanatlar, müzikal eğlence ve daha fazlasını - yansıtacak!” ifadelerine yer verdi.

Göz kamaştırıcı iç giyimleri ve ünlü model kadrosuyla tanınan Victoria’s Secret, eski ihtişamını geri kazanmak ve hayranlarını tekrar büyülemek için büyük bir hazırlık içinde. Moda severler, defilenin bu yeni formatında hangi sürprizlerin yer alacağını merakla bekliyor.

Tüm gözler, Victoria’s Secret’ın bu etkileyici geri dönüşü için şimdiden hazır!

Demi Moore'dan Cesur Pozlar: 61 Yaşında Yine Gündemde!

Hollywood’un efsanevi ismi Demi Moore, yaşına rağmen cesur tavırlarıyla gündem olmaya devam ediyor. 61 yaşındaki Moore, Interview dergisinin Eylül sayısında verdiği cesur pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

Kanadalı fotoğraf sanatçısı Petra Collins’in objektifine poz veren Moore, dekolteli elbiseler, şeffaf kıyafetler ve iç çamaşırlarıyla adeta şov yaptı.

Bu etkileyici çekim, Moore'un merakla beklenen yeni filmi "The Substance"ı tanıtmak amacıyla gerçekleştirildi. Film, gençleşmek için deneysel ve yasadışı bir ilaç kullanan bir yıldızın hikayesini konu alıyor. Moore, filmdeki rolü aracılığıyla yaşlanma, toplumsal baskılar ve kadın bedeni üzerindeki kalıplarla ilgili güçlü mesajlar verdi.

Röportajında, 2003 yılında çektiği "Charlie's Angels: Full Throttle" filmindeki meşhur bikini sahnesine atıfta bulunan Moore, o dönemde Hollywood’daki normlara meydan okuduğunu belirtti. Yaş, annelik ve Hollywood’un kadın bedeni algısı hakkında yaptığı açıklamalarla, hem kariyerinde hem de toplumsal konularda ne denli etkili bir figür olduğunu bir kez daha gösterdi.

Boşanma Dilekçesi Daha Taze Ama Ben Affleck Yeni Aşka Yelken Açtı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in sadece iki yıl süren evliliği, geçtiğimiz hafta resmi olarak sona erdi. Ünlü çift, boşanma dilekçelerini mahkemeye sundu ve Lopez, boşanma sebeplerini “şiddetli geçimsizlik” olarak açıkladı.

Ayrılık tarihi ise Nisan 2024 olarak belirlendi. Ancak, boşanma haberi basına yansıdığı anda, Affleck’in yeni bir aşka yelken açtığına dair iddialar da hızla yayıldı.

52 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, boşanmanın hemen ardından 36 yaşındaki Kick Kennedy ile görüldü.

Kennedy, eski ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr.'ın kızı ve ünlü Kennedy ailesinin bir üyesi. Affleck ve Kennedy’nin Beverly Hills Hotel’de görüldüğü ve aralarındaki ilişkinin henüz sadece arkadaşlık mı yoksa bir aşk mı olduğu merak konusu.

Kick Kennedy, ABD’nin en ünlü ailelerinden biri olan Kennedy ailesine mensup. Esmer güzel, geçmişte dizi ve filmlerde küçük roller üstlenmiş bir aktris olarak tanınıyor. Ayrıca, Stanford Üniversitesi'nden tarih ve tiyatro diplomasına sahip. Son olarak 2021 yapımı "Fear and Loathing in Aspen" filminde rol aldı.

Jessica Szohr, Eski Sevgilisiyle Aynı Gün Düğün Yaptı!

39 yaşındaki ünlü Gossip Girl yıldızı Jessica Szohr, sevgilisi Bradley Richardson ile hayatlarını birleştirdi. Arizona’nın büyüleyici Pine Canyon bölgesinde sevdikleriyle birlikte muazzam bir düğün töreni gerçekleştiren Szohr, muhteşem gelinlikleriyle göz kamaştırdı.

Jessica, düğün gününde Galia Lahav markasının üç şık gelinliğiyle göz doldurdu. İlk olarak, markanın TOKYO gelinliğiyle sahneye çıkan Jessica, baş tasarımcı Sharon Sever tarafından özel olarak hazırlanan duvağıyla herkesi etkiledi. 

Jessica Szohr’un eski sevgilisi Edward Jack Peter Westwick ile aynı gün düğün yapması da dikkatlerden kaçmadı. 

Venedik Film Festivali Başladı!

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer Başrolü Paylaşıyor!

Venedik Film Festivali, 81. yılına merhaba dedi! 28 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festival, sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Festivalin açılışında Tim Burton’ın "Beetlejuice Beetlejuice" filmi gösterilecek, bu da etkinliğe renkli bir başlangıç yapacak.

Festivalin dikkat çeken filmleri arasında, Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin başrollerini paylaştığı "Maria" öne çıkıyor. Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatını konu alan filmde, Jolie Callas'ı, Bilginer ise ünlü armatör Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Steven Knight’ın yazdığı senaryo, Callas’ın 1970'lerdeki Paris yaşamını ve yalnızlığını derinlemesine ele alıyor.

Bir diğer dikkat çeken yapım ise Todd Phillips'in yönettiği ve Joaquin Phoenix ile Lady Gaga'nın başrol oynadığı "Joker: Folie à Deux". 4 Ekim 2024'te vizyona girecek bu film, festivalin en merakla beklenen projelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Festivalin jüri başkanlığını ünlü Fransız oyuncu Isabelle Huppert üstleniyor. Sinema dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşen bu prestijli etkinlik, her yıl olduğu gibi sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

'Barbie' Anne Olmaya Hazırlanıyor!

Hollywood'un parlayan yıldızı Margot Robbie ve eşi Tom Ackerly, bebek müjdesiyle tüm dünyayı şaşırtmıştı. Çift, ilk bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanırken, Robbie'nin hamilelik süreci de magazin dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, ilk bebeklerini beklerken, Sardinya’da görüntülendiler. Ünlü çiftin tatildeki rahat ve mutlu halleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hamilelik Stiliyle Göz Kamaştırıyor!

Margot Robbie, tatil boyunca şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarak dikkatleri üzerine çekti. Siyah bol pantolon ve düğmeleri açık bırakılmış beyaz bir gömlekle kameralara yansıyan Robbie, tatilin tadını çıkardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com