California Language Academy'nin 3. Okulu Açıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde dil okulu işleten genç girişimci Hasan Altuntaş 3. dil okulunu açtı. Anıl Sural'ın haberi

California Language Academy'nin 3. Okulu Açıldı
13 Haziran 2023 - 20:18 - Güncelleme: 13 Haziran 2023 - 21:22

Gerçek dünyada hemen uygulanabilecek yüksek kaliteli dil eğitimi sağlamayı kendine hedef edinen California Language Academy'nin 3. okulu açıldı.
Dil okulu Los Angeles ve San Diego şubelerinden sonra San Francisco’da eğitim ve öğretime başladı.
Uluslararası öğrencilerin en çok talep ettiği şehirlerin başında gelen San Francisco’da California Language Academy 400 öğrencilik kapasitesi, dijital donanıma sahip sınıfları ve sahip olduğu uluslararası işbirliği ağı ile adından söz ettiren global bir eğitim markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Açılış töreni, San Francisco'nun önde gelen resmi kurumlarının temsilcileri, yerel ve ulusal basından gazeteciler, öğrenciler, veliler bir çok akademisyen ve Türk Amerikan Toplumunun önde gelen iş insanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katılımıyla 23 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirildi.

Altuntaş açılışı yapmaktan mutluluk duyduğunu aynı zamanda bu kampüste eğitim alacak olan öğrencilerin sadece dil öğrenimini değil farklı kültürleri bir araya getiren, farklı değerlere önem veren dünya vatandaşı olma bilincini taşıyacak bir toplanma merkezi olacağını vurguladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com