Çantada 'Kesinlikle Uyuşturucuyla Dolu Değil" Yazıyordu: İçinden Çıkmayan Kalmadı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon eyaletinde bulunan Portland şehrinde polisin durdurduğu bir otomobil içerisinde "Kesinlikle uyuşturucu dolu değil!" yazan bir çanta bulundu. Ancak çantanın içindekiler, bu ifadeyi kesin bir şekilde çürüttü.

Çantada 'Kesinlikle Uyuşturucuyla Dolu Değil" Yazıyordu: İçinden Çıkmayan Kalmadı!
13 Ekim 2024 - 23:57 - Güncelleme: 14 Ekim 2024 - 00:25

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon eyaletinde bulunan Portland, geçen akşam beklenmedik bir olayla gündeme geldi. Polis, bir otomobili durdurduğunda içindeki çantanın üzerindeki dikkat çekici yazı ile karşılaştı: "Kesinlikle uyuşturucu dolu değil!" Ancak çantanın içindekiler, bu ifadeyi kesin bir şekilde çürüttü.

Olay, güvenlik güçlerinin çalıntı olduğu belirlenen bir otomobili durdurmasıyla gerçekleşti. Otomobilde bulunan ve üzerinde  "Kesinlikle uyuşturucu dolu değil!" yazan çantanın açılmasıyla birlikte polis ekipleri, 79 adet fentanil hapı, 230 gram metamfetamin, üç sahte oksikodon tableti, birden fazla hassas terazi, önemli miktarda nakit para ve bir tabanca buldu. Bu durum, çantanın üzerindeki yazının ironisini gözler önüne serdi.

Oregon, 2020 yılında fentanil, metamfetamin, eroin ve kokain gibi uyuşturucuların az miktarda bulundurulmasını yasallaştırmıştı. Ancak bu düzenleme eylül ayında geri çekildi ve bu tür maddelerin bulundurulması yeniden suç kapsamına alındı. Otomobilde ele geçirilen uyuşturucu miktarları, önceki yasal düzenlemelere göre çok daha fazlaydı.

Polis, durumu paylaşarak halkı bilgilendirdi ve bu durum, kullanıcılar arasında hem mizahi hem de eleştirel yorumlara neden oldu. "Kesinlikle uyuşturucu değil" ifadesi, birçok kişi tarafından ironik bir şekilde değerlendirildi.

Araçta bulunan 35 yaşındaki Reginald Reynolds ve 37 yaşındaki Mia Baggenstos, uyuşturucu bulundurmak ve çalıntı otomobil kullanmak suçlamasıyla tutuklandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com