CIA Eleman Arıyor: Dünya Çapında İstihbarat Avı!

Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rusya'da elde ettiği başarılı sonuçların ardından, istihbarat operasyonlarını genişletme kararı aldı.

CIA Eleman Arıyor: Dünya Çapında İstihbarat Avı!
05 Ekim 2024 - 23:12

Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rusya'da elde ettiği başarılı sonuçların ardından, istihbarat operasyonlarını genişletme kararı aldı. Teşkilat, Çin, İran ve Kuzey Kore'de muhbir devşirmek amacıyla yeni talimatlar yayınladı.

CIA'nın bir sözcüsü, bu süreçte sosyal medya platformları olan X, Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn ve Dark Web üzerinde, Mandarin Çincesi, Farsça ve Korece dillerinde güvenli iletişim yöntemleri hakkında bilgilendirici içerikler paylaştıklarını duyurdu. Bu adımların, özellikle otoriter rejimlerdeki bireylerin teşkilatla iletişime geçmeye istekli olmalarını sağlamak amacı taşıdığı belirtildi.

Sözcü, "Bu konudaki çabalarımız Rusya'da başarılı oldu ve şimdi aynı fırsatları diğer otoriter rejimlerdeki bireylere de sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. CIA, güvenli iletişim için sanal özel ağlar (VPN) ve şifreli Tor ağı kullanımını teşvik eden videolar yayınlayarak, potansiyel muhbirleri bilgilendirmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com