Çocuğunu Uyuşturucu Çetesinden Kurtarırken Canından Oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinin Oakland bölgesinde sekiz çocuk annesi Maria Ramos, çocuklarına uyuşturucu satan gençlerle tartışırken hayatını kaybetti.

Çocuğunu Uyuşturucu Çetesinden Kurtarırken Canından Oldu
19 Ağustos 2024 - 22:42 - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 - 22:50

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinin Oakland bölgesinde sekiz çocuk annesi Maria Ramos, çocuklarına uyuşturucu satan gençlerle tartışırken hayatını kaybetti. Ramos ve annesi Blanca Velasco, uyuşturucu satıcılarını uyarmak üzere yola çıkmıştı. Güvenlik kamerası görüntüleri, Ramos'un araçtan indiği ve ardından satıcılardan gelen kurşunlarla vurulduğunu gösteriyor.

Olayın ardından Ramos'un annesi Velasco, kızının kaçarken vurulduğunu ve kan içinde yerde bulduğunu ifade etti. Polis olay yerine geldiğinde Ramos'u kurtarmak için müdahale etti ancak başarılı olamadı. Üç şüpheli gözaltına alındı; bunlardan biri 16 yaşında, diğeri ise 19 yaşındaki Isaiah Gomez. Gomez suçlamaları reddetti ve ayak bileği monitörüyle serbest bırakıldı.

Velasco, Bölge Savcısı Pamela Price'ın katilin yetişkin olarak yargılanmayacağından endişe duyduğunu belirtti ve ailesini Oakland'dan taşımayı planlıyor. Oakland, artan suç oranları ve siyasi krizlerle başa çıkmaya çalışırken, Belediye Başkanı Sheng Thao, FBI soruşturması ve azil girişimiyle karşı karşıya.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com