Colarado'da Kayıp Çocuktan Haber Var

Amerika Birleşik Devletleri Colarado eyaleti Summit County bölgesi Montezuma ilçesinde bir haftadır kayıp olan 5 yaşındaki çocuktan haber var. Annesi cinayete kurban giden küçük çocuk en son babasıyla görülmüştü.

Colarado'da Kayıp Çocuktan Haber Var
26 Temmuz 2024 - 05:45

En son 16 Temmuz'da babası Charles Martinez ile altın rengi bir Dodge Ram'da görülen 5 yaşındaki Helliono Martinez bulundu. Aannesi de 2 Temmuz'da bir cinayete kurban giden Martinez için yetkililer 18 Temmuz'da"Tehlike Altında Kayıp Alarmı" yayınlamıştı. 

Montezuma İlçe Şerif Ofisi 16 Temmuz'dan bu yana kayıp olan küçük çocuk için halktan yardım istemiş ve Martinez'in sağlığı konusunda endişeli olduklarını ifade etmişlerdi. Şerif ofisinden yapılan açıklamada, çocuğun en son 16 Temmuz'da babası Charles Martinez (43) ile birlikte altın rengi 2011 Dodge Ram'in içinde Cortez'deki Highway 160'ta görüldüğü ifade edilmişti.

Montezuma İlçe Şerif Ofisi, Newsweek'e çocuğun "ailesinin" 5 yaşındaki Helliono Martinez'i perşembe günü saat 12:30'da ofislerine getirdiğini duyurdu. Şu anda çocuk, Montezuma İlçe Sosyal Hizmetler Departmanı'nın geçici gözetiminde. Çocuğun babası Charles Martinez (43) de bulundu ve şu anda herhangi bir suçlamayla karşı karşıya değil.

ANNESİ CİNAYETE KURBAN GİTMİŞTİ

Çocuğu arama çalışmaları, annesi Chrystal Snow'un (39) Pagosa Springs'teki evinde vurulmuş halde bulunmasının üzerinden üç hafta geçtikten sonra başlamıştı. 

Colorado Soruşturma Bürosu'nun 3 Temmuz tarihli açıklamasına göre, polis, saat 02:20 civarında gelen 112 ihbarı üzerine çocuğun annesinin cesedini 2 Temmuz sabahı bulmuştu. Otopsi raporuna göre Snow, çok sayıda kurşun yarası sonucu hayatını kaybetmişti.

VELAYET ALINMIŞTI

Olayın ardından polis annesinin cesedinin bulunduğu sırada evde olmayan küçük çocuğu aramaya başladı. Cinayetten saatler sonra polis çocuğu Cortez'de teyzesiyle birlikte canlı olarak bulabildi. 16 Temmuz'da İnsan Hizmetleri Bakanlığı, Helliono'nun acil velayetinin Colorado eyaletine verilmesini öngören bir mahkeme emri çıkardı. Aynı gün .ocık kayıplara karıştı. Araştırmacılar Helliono'nun babasıyla öğleden sonra saat 1:30 civarında görüldüğünü öğrendiler. Küçük çocuk ve babası o tarihten bu yana kayıptı.

Colorado Soruşturma Bürosu, Snow'un cinayetiyle ilgili herhangi bir şüphelinin adını açıklamadı ancak 3 Temmuz'daki cinayet davasıyla ilgili şüpheli kişileri tespit ettiklerini duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com