Conor McGregor, maskotu hastanelik etti!

MMA dövüşçüsü, eski dünya şampiyonu Conor McGregor, Cuma günü Miami Heat - Denver Nuggets maçında bir reklam için sahaya çıktı. McGregor, gösteri esnasında Miami Heat maskotu Burnie’yi yumruklayarak hastanelik etti.

Conor McGregor, maskotu hastanelik etti!
12 Haziran 2023 - 11:46

NBA’de Play-Off final heyecanı devam ediyor. Seride 3-1 öne geçen Denver Nuggets, son olarak geçtiğimiz Cuma günü Miami Heat’e konuk oldu. Buradaki maçı 108 - 95’lik skorla kazanan Denver Nuggets, böylece büyük bir avantaj elde etti. Ancak maça damgasını vuran olay ise, MMA dövüşçüsü ve eski dünya şampiyonu olan Conor McGregor’dan geldi. McGregor, bir ağrı kesici spreyi reklamı için sahaya çıktı ve o sırada Miami Heat takımının maskotu Burnie’yi yumruklayarak hastanelik etti.

NBA Play-Off finalleri dördüncü karşılaşmasında Cuma günü Denver Nuggets, Miami Heat’in sahasına konuk oldu. Gösterilerin de dikkat çektiği karşılaşmada McGregor, ağrı kesici spreyi reklamı için çıktığı sahada kurgunun dışına çıkarak maskot Burnie’yi hastanelik etti. Bir yumrukla maskotu yere deviren McGregor, daha sonra yerdeyken de maskota sert bir yumruk attı ve maskot Burnie yaralanarak hastaneye kaldırıldı. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, İrlandalı dövüşçü büyük tepki topladı.


KURGUNUN DIŞINA ÇIKTI, HASTANELİK ETTİ
Denver Nuggets ile Miami Heat arasında oynanan dördüncü karşılaşmada ağrı kesici sprey reklamı için Conor McGregor, maskot Burnie’ye bir yumruk atacaktı ve İrlandalı dövüşçü maskotu bir yumrukla devirdi. Ardından McGregor, yere düşen maskotu oynayan oyuncuya bir de yerdeyken sert bir yumruk daha atınca maskot da yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyaya yansıyan ve tepki toplayan o görüntülerin ardından maskotun sağlık durumu da merak konusu oldu.

MASKOTUN DURUMU AKTARILDI
The Athletic tarafından aktarılan habere göre hastaneye kaldırılan maskot Burnie’ye uygulanan tedavide oyuncuya ağrı kesici verildi ve daha sonra oyuncu eve gönderildi. Maskotun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Conor McGregor, Temmuz 2021’de bir müsabakada Dustin Porier’in karşısına çıkmış ve bu karşılaşmada sol bacağını kırmıştı. Bu sakatlığın ardından Conor McGregor bugüne kadar hiçbir karşılaşmaya çıkmamıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com