CrowdStrike'tan Çalışanlarına Miktarı Şaşırtan Hediye Kartı

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Sunnyvale şehrindeki CrowdStrike ofisinde geçtiğimiz hafta yaşanan siber güvenlik krizinin ardından, Amerikalı siber güvenlik şirketi ilginç bir teşekkür biçimiyle dikkat çekti.

CrowdStrike'tan Çalışanlarına Miktarı Şaşırtan Hediye Kartı
26 Temmuz 2024 - 00:18 - Güncelleme: 26 Temmuz 2024 - 00:26

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Sunnyvale şehrindeki CrowdStrike ofisinde geçtiğimiz hafta yaşanan siber güvenlik krizinin ardından, Amerikalı siber güvenlik şirketi ilginç bir teşekkür biçimiyle dikkat çekti. Şirket, bilgi sistemlerindeki küresel kesintiyi çözme sürecinde uzun saatler çalışan personeline 10 dolarlık hediye kartları gönderdi. Hediye kartları Uber Eats kodları içeriyor ve üzerinde “Minnettarlığımızı ifade etmek için bir sonraki fincan kahveniz veya gece atıştırmalıklarınız bizden!” ifadesi yer alıyor.

CrowdStrike, geçtiğimiz hafta perşembe günü başlayan ve cuma günü devam eden geniş çaplı bir BT kesintisi yaşadı. Bu kesinti, hatalı bir antivirüs güncellemesinin yol açtığı teknik sorunlar nedeniyle dünya çapında en az 8.5 milyon bilgisayarı etkiledi. Kesintinin etkileri, uluslararası havalimanlarında uzun kuyruklar oluşmasına ve hastanelerdeki işlemlerin iptal olmasına neden oldu.

CrowdStrike’dan Teşekkür ve Özür

CrowdStrike’ın İşletme Direktörü Daniel Bernard, yaşanan küresel kesintinin ardından çalışanlarına bir teşekkür mesajı gönderdi. Bernard, e-postasında siber güvenlik ve bilgi işlem personelinin kesintiyi gidermek için ek saatler çalıştığını belirterek, “Ve bunun için en içten teşekkürlerimizi gönderiyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” dedi.

Hediye kartlarının üzerinde yazan mesaj, şirketin çalışanlarına olan minnettarlığını ve yaşanan zorluklara rağmen gösterdikleri özveriyi takdir etme çabasını gözler önüne seriyor. CrowdStrike sözcüsü Kirsten Speas, bu hediye kartlarının “müşterilere yardımcı olan takım arkadaşlarına ve iş ortaklarına” gönderildiğini doğruladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com