Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri New York Sokaklarında!

Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenecek Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu’na katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan New York’a geldi. Erdoğan’ın ziyaretine özel olarak şehirde gezen reklam araçlarında Erdoğan'ın sözleri yer aldı. ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli, reklam araçlarını takipçilerimiz için kameralara aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri New York Sokaklarında!
27 Eylül 2024 - 17:09 - Güncelleme: 27 Eylül 2024 - 17:48

Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenecek Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu’na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan New York’a geldi. 

Erdoğan’ın ziyaretine özel olarak şehirde gezen reklam araçlarında Erdoğan'ın sözleri yer aldı. ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli, reklam araçlarını takipçilerimiz için kameralara aldı.

 

Reklam araçları, LED ekranlarında Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" sözünü ve "Beşin Ötesinde: Herkes için küresel sistem oluşturulmalı" mesajını taşıdı.

Bir diğer araçta ise Türkiye'nin uluslararası rolüne vurgu yaparak "İnsani yardım ve sürdürülebilir kalkınmada bir ortak" ifadesi yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com