Ders Sırasında Sancıları Tutan Öğretmen, Okulda Doğum Yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Maine eyaletinde bulunan Old Town Lisesi’nde öğretmenlik yapan ve hamileliğinin son evresinde olan Tori Hildreth'in ders sırasında doğum sancıları başladı. 30 yaşındaki öğretmen, okulun otoparkında doğum yaptı.

Ders Sırasında Sancıları Tutan Öğretmen, Okulda Doğum Yaptı!
16 Ekim 2024 - 15:25 - Güncelleme: 16 Ekim 2024 - 15:33

Amerika Birleşik Devletleri’nin Maine eyaletinde bulunan Old Town Lisesi’nde öğretmen olan Tori Hildreth, derslerine devam ederken beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Hamileliğinin son döneminde olmasına rağmen doğumunun henüz yaklaşmadığını düşünen Hildreth, dersini tamamladıktan sonra artan sancıları nedeniyle okul hemşiresini ve annesini aramaya karar verdi. 

Son dersini saat 14:05’te bitiren Hildreth, öğrencilerine “Yarın muhtemelen gelmeyeceğim, bebeğim doğabilir” diyerek veda etti ancak yalnızca 13 dakika sonra ise okulun otoparkında doğum başladı. Saat 14:18’de, okulun otoparkında kızı Bella’yı dünyaya getiren öğretmene, annesi ve okul hemşiresi doğumda ona yardımcı oldu.

Olayın bir diğer ilginç yanı ise Hildreth’in yerel itfaiyede kaptan olarak çalışan babasının, olay yerine gelen ilk ekipte bulunmasıydı. Kızının doğum yaptığını öğrenince gözyaşlarına boğulan baba, bu özel anı paylaştığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Hastaneye gitmeden önce öğrencileriyle konuşan Hildreth, "3 ay sonra görüşürüz!" diyerek onlara veda etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com