Detroit Kana Bulandı: 2 Ölü 19 Yaralı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinde bulunan Detroit kentinde gece saatlerinde bir partiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi yaralandı.

Detroit Kana Bulandı: 2 Ölü 19 Yaralı!
08 Temmuz 2024 - 00:30 - Güncelleme: 08 Temmuz 2024 - 00:35

Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinde bulunan Detroit kentinde gece saatlerinde bir partiye düzenlenen silahlı saldırı, büyük bir dehşet ve endişe yarattı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi yaralandı. 

Detroit'in güneybatısında gerçekleşen saldırının ardından olay yerine hızla ambulans ve polis ekiplerinin sevk edildi ve yaralılar, çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Detroit Emniyet Müdürü Ricardo Moore, saldırının ardından yaptığı açıklamada, "Bu tür silahlı saldırıların artarak normalleşmesi son derece endişe verici. Her ne kadar suç oranlarında genel bir azalma olsa da, böyle vahşi olayların yaşanması toplumumuzu derinden üzüyor ve endişelendiriyor" dedi.

Saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve henüz herhangi bir şüphelinin gözaltına alınmadığı belirtilirken, polisin olayın ardındaki nedeni ve detayları aydınlatmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com