Dev Düğünde Yıldız İsimler Festival Gibi Düğün

Bütün dünya gözlerini, Asya'nın en zengin kişisinin oğlunun dört aydır devam eden düğününe çevirmiş durumda. Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu Anant Ambani'nin düğün kutlamaları, tam anlamıyla bir görsel şölene sahne oluyor.

Dev Düğünde Yıldız İsimler Festival Gibi Düğün
15 Temmuz 2024 - 00:57 - Güncelleme: 15 Temmuz 2024 - 01:13

Bütün dünya gözlerini, Asya'nın en zengin kişisinin oğlunun dört aydır devam eden düğününe çevirmiş durumda. Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu Anant Ambani'nin düğün kutlamaları, tam anlamıyla bir görsel şölen sunuyor ve bugüne kadar 155 milyon dolar harcandığı tahmin ediliyor.

Hayallerin Ötesinde Bir Düğün

Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani, ilaç devi Encore'un sahipleri Viren ve Shaila Merchant çiftinin kızı Radhika Merchant ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Kutlamalar dört aydır sürüyor ve bu süre zarfında birbirinden ünlü isimler sahne aldı.

Ünlüler Geçidi

Düğünün ilk günlerinde yıllardır sahneye çıkmayan Rihanna, dillere destan bir performans sergiledi. Performansın bedeli ise tam 7 milyon dolardı! Rihanna'nın ardından Justin Bieber, The Backstreet Boys, Katy Perry ve İtalyan tenor Andrea Bocelli de düğüne özel konser verdi. Bu isimlerin katılımıyla adeta büyük bir festival havası oluştu.

Ünlü İsimler Akın Etti

Düğün kutlamalarına Bill Gates gibi dünyaca ünlü isimler de katıldı. Ünlülerin ilgisi bununla sınırlı kalmadı; Khloe ve Kim Kardashian, Hindistan'da büyük bir ilgiyle karşılandı. Kim Kardashian, geleneksel Hindistan kıyafetini giyerek sosyal medyada büyük ilgi topladı. Nick Jonas ve eşi Priyanka Chopra, kırmızı halıda verdikleri pozlarla dikkat çekti. Son zamanların gözde stilisti Law Roach ve meşhur oyuncu ve güreşçi John Cena da geleneksel kıyafetleriyle düğünde yer aldı.

Büyük Final Yaklaşıyor

Dört aydır süren kutlamaların ardından, düğünün büyük finali bu hafta sonu gerçekleşecek. Ünlü isimler, düğüne akın etmeye başladı bile. Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair de Hindistan'da görüntülenen isimler arasındaydı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com