Dilara Fındıkoğlu ve Gigi Hadid'den Efsanevi Koleksiyon!

Global işlerde adından sıkça söz ettiren Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, lüks moda markası Marc Jacobs ile heyecan verici bir iş birliğine imza attı.

Dilara Fındıkoğlu ve Gigi Hadid'den Efsanevi Koleksiyon!
01 Ağustos 2024 - 22:07 - Güncelleme: 01 Ağustos 2024 - 22:20

Global işlerde adından sıkça söz ettiren Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, lüks moda markası Marc Jacobs ile heyecan verici bir iş birliğine imza attı. Fındıkoğlu, Heaven by Marc Jacobs için gençlik yıllarını ve favori temalarını içeren özel bir kapsül koleksiyon tasarladı. Tasarımların modelliğini ise dünyaca ünlü süpermodel Gigi Hadid üstlendi.

Gençlik Yıllarına Yolculuk

Dilara Fındıkoğlu, koleksiyonunu sosyal medya hesabından duyurarak, gençlik yıllarını yeniden yaşamak ve romantizm, grunge ile Y2K gibi en sevdiği konuları kapsayan parçalar oluşturduğunu belirtti. Alana O'Herlihy'nin çektiği, Danielle Emerson'ın tasarladığı kampanya fotoğraflarında Gigi Hadid, koleksiyonun büyüsünü yansıttı.

Gotik Lolita'nın Rüya Gardırobu

Kendini "Gotik Lolita" olarak tanımlayan Fındıkoğlu, tasarımlarında gençlik yıllarındaki müzik ve moda tutkularını ifade ettiğini söyledi: "Bir parçam hâlâ genç. Gençlik yıllarımın benimle ve estetiğimde kaldığını hissediyorum. Avril Lavigne, Runaways, Bikini Kill ve Girlschool dinlediğim lise yıllarımı düşünerek bu koleksiyonu yarattım. Metalik mavi Marc Jacobs platform ayakkabılar, gotik lolita elbiseler ve grup tişörtleri giyiyordum. Bu koleksiyon, gençliğimin rüya gardırobu ve artık tüm kızların rüya parçaları olmasını istiyorum!" dedi.

Romantik ve Asi Parçalar

Koleksiyon, romantizm, Y2K bondage ve '90'lar grunge estetiğinden ilham alıyor. Güvenlik iğneleriyle bir araya getirilen küçük yırtık tişörtler, üçgen bikiniler, fırfırlı korseler ve uyumlu iç çamaşırları gibi parçalar dikkat çekiyor. Beyaz jüponla tamamlanan siyah korseli babydoll elbise romantik bir hava katarken, mini bondage şortlar ve dantel işlemeli deri pantolonlarla eşleşen deri ceket daha asi bir görünüm sunuyor. Kabarık etekler ve feminen kollar, Fındıkoğlu’nun Lolita tarzını yansıtma arzusunu ortaya koyuyor.

Z Kuşağının Gözdesi

Dilara Fındıkoğlu, özellikle Z kuşağı hayran kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Fındıkoğlu, koleksiyonun daha erişilebilir fiyatlarda olmasından memnun olduğunu belirterek, "Bu koleksiyonun, genellikle sattığım ürünlerden daha düşük fiyatlı olmasından mutluyum çünkü gençler buna erişebilir ve Dilara dünyasının bir parçası olabilir. İşe ne kadar çok kendimi koyduğumu anlıyorlar. Sevimli kıyafetler yapıyorum ama onlara bir topluluk hissi veriyorum, markanın içinde bir dünya inşa ediyorum," dedi.

Dilara Fındıkoğlu’nun Marc Jacobs ile iş birliği yaparak oluşturduğu bu özel koleksiyon, modaseverlerin kalbini şimdiden fethetti!

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com