Diş hekimi Adelson, hukuk profesörünü öldürdüğü gerekçesiyle suçlu bulundu!

Amerika Birleşik Devletleri Florida eyaletinde, yaklaşık on yıl önce hukuk profesörü Dan Markel’ı öldürdüğü düşünülen Diş Hekimi Charlie Adelson, suçlu bulundu.

Diş hekimi Adelson, hukuk profesörünü öldürdüğü gerekçesiyle suçlu bulundu!
07 Kasım 2023 - 16:42

Amerika Birleşik Devletleri Florida eyaletinde, yaklaşık on yıl önce hukuk profesörü Dan Markel’ı öldürdüğü düşünülen Diş Hekimi Charlie Adelson, suçlu bulundu.

12 kişilik jüri, 47 yaşındaki Adelson’u, 18 Temmuz 2014 sabahı Markel'in tüyler ürpertici ölümüyle ilgili birinci derece cinayet, komplo ve kışkırtmayla suçladı. 

Markel’ın Ölümü

Çocuklarını anaokuluna götürdükten sonra eve dönen Markel, evinin garajında başından iki kez vurulmuş olarak bulundu. Hukuk profesörü, tüm müdahalelere rağmen 14 saat sonra hayatını kaybetti.

Sekiz gün süren duruşma sırasında savcılar, Adelson'u, “cinayetten paçasını kurtaracak kadar akıllı olduğunu düşünen zengin ve kibirli bir çapkın” olarak tanıttı.

Kendi savunmasında kürsüye çıkan Adelson, mağdur olduğunu, FBI ajanı olduğunu düşündüğü iki kişinin gerçek katiller olduğunu ve kendisinden para talep ettiklerini iddia etti. 

Adelson'un avukatı, jüri tarafından kendisine kanıt olarak gösterilen arama kayıtlarının ve telefon konuşmalarının cinayetle alakası olmadığını söyledi. Bu arama kayıtlarının kendisini mağdur eden gaspçılarla alakalı konuşmalar olduğunu belirtti. Ancak jüri üyeleri bu açıklamayı reddetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com