Divane NJ'de Türk Müziği ve Lezzet Şöleni: Her Cuma Fasıl Keyfi!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde, eğlencenin kalbinin attığı Divane NJ, her Cuma akşamı sizi muhteşem bir fasıl gecesine davet ediyor!

Divane NJ'de Türk Müziği ve Lezzet Şöleni: Her Cuma Fasıl Keyfi!
18 Temmuz 2024 - 20:27 - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 - 22:34

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde, eğlencenin kalbinin attığı Divane NJ, her Cuma akşamı sizi muhteşem bir fasıl gecesine davet ediyor! Geleneksel Türk müziği ve lezzetli alakart menüsü ile ABD’nin en özel mekanlarından biri haline gelen Divane NJ, Fasıl Geceleri ile sizlere unutulmaz bir eğlence sunuyor.

Her Cuma Divane’de Fasıl Keyfi

Her hafta Cuma akşamı Divane NJ’de gerçekleşen fasıl gecelerinde, ünlü sanatçılar Umut Yaşmut ve Gökhan Çankaya’nın olağanüstü performansları sizleri bekliyor. Türk müziğinin eşsiz eserlerinin seslendirildiği bu gecelerde, hem müziğin hem de sohbetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Alakart Menüsü ile Lezzet Şöleni

Divane NJ’nin özenle hazırlanmış alakart menüsü, damak zevkinize hitap edecek zengin lezzet seçenekleri sunuyor. Şeflerin özel tarifleriyle hazırlanan yemekler, hem göze hem de midenize hitap edecek şekilde özenle sunuluyor. Canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam yemeği deneyimi sizleri bekliyor.

Rezervasyon ve İletişim

Yerinizi ayırtmak veya detaylı bilgi almak için hemen 973 317 0294 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Fasıl gecelerinin tadını çıkarmak ve unutulmaz bir akşam geçirmek isterseniz Divane NJ’de yerinizi ayırtın! 

Konum: 634 Gorge Rd, Cliffside Park, New Jersey

Telefon: 973 317 0294 - 201 840 1770

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com