Donald Trump ve Elon Musk Karşı Karşıya Geliyor

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump bu akşam X sosyal medya platformu üzerinden Elon Musk ile gerçekleştireceği özel röportajla dikkatleri üzerine çekti.

Donald Trump ve Elon Musk Karşı Karşıya Geliyor
12 Ağustos 2024 - 16:19 - Güncelleme: 12 Ağustos 2024 - 16:28

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump bu akşam X sosyal medya platformu üzerinden Elon Musk ile gerçekleştireceği özel röportajla dikkatleri üzerine çekti. X sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, röportaj Trump’ın resmi X hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Elon Musk, röportaj hakkında yaptığı açıklamada, “Bu sohbet senaryosuz ve konu sınırlaması olmaksızın yapılacak, dolayısıyla son derece eğlenceli olacak,” ifadelerini kullandı. Musk, izleyicilerin özel sorularını sohbetin altında paylaşabileceklerini belirterek, büyük bir etkileşim beklediğini vurguladı.

Röportaj öncesinde, Donald Trump’ın 2021’de Twitter’dan yasaklanan hesabının Elon Musk tarafından yeniden açıldığı biliniyor. Trump’ın sosyal medyadaki etkisinin yeniden sağlanması, Musk’ın Trump’ın kampanyalarını destekleme niyetiyle ilgili spekülasyonlara neden olmuştu. Geçtiğimiz ay Musk’ın Trump’ın kampanyasına aylık 45 milyon dolar bağış yapmayı planladığını iddia etmişti. Musk, bu iddiaları yalanlayarak medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti.

Bu akşamki röportajın, Trump ve Musk’ın ilişkisini derinlemesine inceleyecek ve Amerikan siyaseti üzerindeki etkilerini tartışacak olması bekleniyor. Röportajın ardından, X platformunda geniş yankılar uyandırması ve izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmesi öngörülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com