Doordash'ten bir hizmet alanı daha: Sağlık ürünlerinin teslimatı yapılacak

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da faaliyet gösteren Doordash, hizmet alanını genişletti. Doordash, sağlık ürünlerinin de teslimatına başladığını duyurdu.

Doordash'ten bir hizmet alanı daha: Sağlık ürünlerinin teslimatı yapılacak
23 Kasım 2023 - 19:16

Amerika Birleşik Devletleri'nde Doordash, paket teslim sistemi ile birçok işsize iş kapısı oldu. Çok sayıda kişi, 2-3 bin dolarlık işinden ayrılıp paket teslim sistemi ile 10-15 bin dolar kazandığını açıkladı.

Paket teslim sistemlerinin en başında gelen Doordash, yeni bir uygulamaya başladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, üçüncü büyük teslimat hizmetine geçen Doordash, sağlık sektöründe de hizmet vermeye başladı.

24 KASIM’A KADAR KAMPANYA

Doordash, FSA ve HSA tarafından kapsanan sağlık ürünlerinin teslimatını sunmaya başladı. Ayrıca sağlık hizmeti için 24 Kasım'a kadar kampanya başlatıldığını belirten Doordash yetkilileri, uygun sağlık hizmeti siparişleri için yüzde 30 indirim uygulanacağını açıkladı.

STANFORD ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN KURULDU

Doordash, 2013 yılında Stanford Üniversitesi öğrencileri Tony Xu, Stanley Tang, Andy Fang ve Evan Moore tarafından Palo Alto'da kurulmuştu. Kısa sürede büyük bir hizmet ağı kuran Doordash, bu alanda yön veren bir konuma sahip oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com