Drake'in Lüks Malikanesi Sular Altında Kaldı!

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in Toronto'daki malikanesi, şehirde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu büyük bir su baskınına uğradı. Ünlü şarkıcının evi ve eşyaları sular altında kaldı.

Drake'in Lüks Malikanesi Sular Altında Kaldı!
18 Temmuz 2024 - 17:02 - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 - 17:15

Kanadalı ünlü rapçi Drake'in Toronto'daki malikanesi, şehirde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu büyük bir su baskınına uğradı. Grammy ödüllü sanatçı, olayın şokunu ve malikanesinin durumunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Toronto'nun lüks semti Bridle Path'te bulunan ve "The Embassy" (Elçilik) adını taşıyan malikanenin, yaşanan sağanak yağışlar nedeniyle sular altında kaldığı belirtildi. Şehirde elektrik kesintileri yaşanırken, birçok sürücü de sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Drake, olayın yaşandığı anlara dair çarpıcı bir video paylaşarak, malikanesinin içini su basmış halde gösterdi. Videoda, büyük zarar gören evin odalarının sular altında kaldığı ve ev eşyalarının sel suları içinde yüzdüğü görülüyor.

Drake'in malikanesindeki zararın boyutları henüz net olarak açıklanmasa da, malikanenin lüks ve nadide eşyalarının büyük zarar gördüğü belirtiliyor.

Şehirdeki diğer bölgelerde de ciddi su baskınları yaşanırken, Toronto'nun işlek caddelerinde birçok araç sel sularına kapılarak mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi.

Yetkililer, şiddetli yağışların sebep olduğu bu doğal afetin şehirdeki altyapıyı olumsuz etkilediğini ve birçok eve zarar verdiğini belirtti. Toronto'da 120 binden fazla kişiye elektrik verilemediği ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com