Dubai Emirinin Kızı Şeyha Mahra İnstagram Üzerinden Boşandı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen isimlerinden Şeyh Muhammed bin  Raşid Al Mektum'un kızı Şeyha Mahra, sosyal medya hesabı üzerinden eşinden boşandığını duyurdu.

Dubai Emirinin Kızı Şeyha Mahra İnstagram Üzerinden Boşandı
21 Temmuz 2024 - 00:50 - Güncelleme: 21 Temmuz 2024 - 00:57

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen isimlerinden Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum'un kızı Şeyha Mahra, sosyal medya hesabı üzerinden eşinden boşandığını duyurdu. Yaptığı paylaşımda Şeyha Mahra, iş yoğunluğundan dolayı zaman ayıramadığı eşinden ayrıldığını ifade etti.

Instagram üzerinden paylaşım yapan Şeyha Mahra, "Sevgili kocam, sen başka işlerle meşgulken, ben de boşandığımızı ilan ediyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum. Kendine iyi bak. Eski karın" sözleriyle duygularını dile getirdi. Geleneksel İslam hukukuna göre üç kez "seni boşuyorum" demenin boşanma için yeterli olduğunu belirten Şeyha Mahra, bu adımıyla medyada ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Şeyha Mahra ile eşi arasında geçtiğimiz sene düzenlenen görkemli bir düğünle gerçekleşen evliliklerinden sadece iki ay önce ilk bebeklerini de kucaklarına aldıkları biliniyor. Paylaşımın ardından çiftin birbirlerini Instagram'dan takip etmeyi bıraktıkları ve fotoğraflarını sildikleri görüldü.

Türkiye'den de pek çok ünlü isim de Şeyha Mahra'nın bu açıklamasına yorum yaptığı görüldü. Şarkıcı Ebru Polat, paylaşımı beğenerek alkış emojisi koydu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com