Düğüne Günler Kala Aldatıldığını Öğrendi: İntikamını İşte Böyle Aldı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir düğünde yaşananlar interneti birbirine kattı. Düğününe günler kala sağdıcıyla ihanete uğradığını öğrendiği an yıkılan damat, düğünü iptal etmek yerine intikam planları yapmaya başladı.

Düğüne Günler Kala Aldatıldığını Öğrendi: İntikamını İşte Böyle Aldı!
09 Temmuz 2024 - 17:25 - Güncelleme: 09 Temmuz 2024 - 17:40

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir düğünde yaşananlar ülkenin sosyal medya kanallarına yansımasının ardından interneti birbirine kattı. Düğününe günler kala sağdıcıyla ihanete uğradığını öğrendiği an yıkılan damat, düğünü iptal etmek yerine intikam için düğün gününü bekleme kararı aldı.

Damat, müstakbel eşinin sağdıcıyla ilişki yaşadığını öğrendikten sonra kendisini hayal dahi edemeyeceği bir kabusun içinde buldu. Fakat ismi gizli tutulan adamın, onlarla yüzleşmek yerine farklı bir planı vardı.

İhaneti Dağıttığı Zarflarla Kanıtladı!

Düğüne katılan konuklardan biri, damadın intikam planını  sosyal medya platformu Tiktok’ta anlattı. Kullanıcı, düğünün gayet normal başlağını, yemeklerin yenildiğini ve her şeyin gayet sıradan ilerlediği anlattı, “Yemekten sonra ise sıra konuşmalara geldi ve gelinin babası sahneye çıktı. İşte tam o sırada damat ayağa kalktı ve konuklara bir 'zarfı' elden ele dolaştırarak dağıtmaya başladı."dedi. 

Podcast'e göre damadın davetlilere dağıttığı zarfların içerisinde gelin ve sağdıcın birlikte çekilmiş fotoğrafları bulunuyordu. Daha sonra davetlilerden zarfları açmalarını istedi. Ardından konuklara seslenerek, "Evet, bunlar gelinin sağdıçla birlikte olduğu fotoğraflar, o yüzden şimdi gidiyorum" diyerek düğünü terk etti.

Ailesi De Plana Dahilmiş!

Sosyal medyada yayılan bilgilere göre, damadın ailesi de bu intikam planına dahil. Çiftin mutlu günü için sevinçle düğüne gelen davetliler ise, yaşananlar karşısında adeta buz kesmiş.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com