Ulusal Dondurma Günü! Günün Dondurma Fırsatları!

Amerika Birleşik Devletleri'nde sıcak hava dalgalarının kıyıdan kıyıya yayıldığı şu günlerde Ulusal Dondurma Günü daha iyi bir zamana denk gelemezdi. Ülkenin en iyi işletmelerinden bazıları günün anlamına uygun olarak çeşitli ikramlar hazırlamış. Bazıları dondurmayı bedavaya veriyor bazıları indirim yapıyor. İşte günün dondurma fırsatları...

Ulusal Dondurma Günü! Günün Dondurma Fırsatları!
21 Temmuz 2024 - 05:35 - Güncelleme: 21 Temmuz 2024 - 05:38

ABD'de ülke genelindeki restoran zincirleri, bu yıl 21 Temmuz pazar gününe denk gelen Ulusal Dondurma Günü'nde müşterilerine dondurulmuş tatlar ikram ediyor. O ikramlara yakından bakalım...

Wendy's, Frostys'de tatlı bir anlaşma sunuyor. Ulusal Dondurma Günü'nü kutlamak için, hayranlar Wendy's uygulamasından sipariş verirken en az 5$'lık bir satın alma işlemiyle ücretsiz küçük bir Frosty alabilecekler. Hızlı yiyecek zincirinin yeni üçlü meyveli Frosty'sini denemek için mükemmel bir fırsat olabilir. 

Dairy Queen de eğlenceye katılıyor. 21 Temmuz'da dondurma tutkunları, Dilly Bar'ların satın alınabildiği Dairy Queen'lerden herhangi birinde ücretsiz bir Dilly Bar alabilirler.  Ücretsiz Dilly Bar kazanmak için müşteriler, zincirin uygulamasından 1$ veya üzeri herhangi bir DQ Rewards siparişiyle fırsatı değerlendirebilirler.

SATIN ALMA ZORUNLULUĞU YOK

Insomnia Cookies müşterilerine ücretsiz, dondurulmuş bir ikram sunuyor. 19 Temmuz'dan 21 Temmuz'a kadartatlı severler iki top dondurmadan oluşan ücretsiz bir fincan alabilirler. En iyi yanı ise herhangi bir satın alma zorunluluğunun olmaması. 

Dippin' Dots, 21 Temmuz'da ülke çapında 120 katılımcı noktasında ücretsiz mini bardaklar dağıtacak. 

Listeyi tamamlayan Carvel. Uzun yıllardır var olan dondurma zincirinin fırsatı da şöyle: 35$ veya üzeri herhangi bir satın alımda, Uber Eats kullanıcıları ve Dash Pass sahipleri 18 Temmuz'dan 21 Temmuz'a kadar siparişlerinde 6$ indirim alabiliyorlar. 

DONDURMA GÜNÜ TARİHİ

Dondurma Günü ilk olarak 1984 yılında, Amerika Birleşik Devletleri'nde Başkan Ronald Reagan tarafından ilan edildi. Bütün dünya insanlarının dondurmaya olan zaafı sayesinde, zaman içerisinde tüm dünyaya yayıldı ve her yıl temmuz ayının üçüncü pazar günü Dünya Dondurma Günü olarak kutlanmaya başlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com