Dünyaca ünlü model Miami'de ölü bulundu: Gizemli yat partisinden dönemedi!

Brezilyalı OnlyFans modeli Adriana Vieira'nın cansız bedeni Miami açıklarındaki bir limanda bulundu. Ünlü modelin ölümünden bir gece önce bir yat partisine katıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.

Dünyaca ünlü model Miami'de ölü bulundu: Gizemli yat partisinden dönemedi!
01 Ekim 2024 - 22:32 - Güncelleme: 01 Ekim 2024 - 22:55

OnlyFans modelinin, gizemli bir rapçinin ev sahipliğinde düzenlenen yat partisine katıldıktan sonra Miami açıklarındaki bir limanda ölü bulunduğu bildirildi.

US Sun'ın haberine göre 31 yaşındaki Brezilyalı OnlyFans modeli Adriana Vieira'nın cesedi 22 Eylül'de bulundu ve annesiyle yapılan görüşmelere atıfta bulunularak soruşturma başlatılması istendi.

Vieira'nın en son bir gece önce limanda yüzerken görüldüğü ve kimliği açıklanmayan ya da herhangi bir suçlama yöneltilmeyen bir rapçinin ev sahipliğinde bir yatta düzenlenen partiye katıldığı iddia edildi.

Modelin nasıl öldüğü ya da suya nasıl düştüğünün netlik kazanmadığı ifade edildi. Miami Polis Departmanı ise soruşturmasını devam ettirirken cesedin otopsi için bekletildiği bildirildi.

Sun gazetesine göre modelin annesi Antonia de Lourdes Vieira Brezilyalı bir haber kuruluşuna verdiği demeçte “Kızımın ölümünün araştırılmasını ve cesedini geri getirmek için yardıma ihtiyacım var” dedi.

Vieira'nın iki yıl önce kocası Roberto Tesario ile birlikte Sao Paulo'dan Florida'ya taşındığı ve Tesario'nun Brezilya'ya geri dönerek Vieira'yı 6 yaşındaki oğullarını büyütmesi için ABD'de bıraktığı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com