Emekli avukat iki mahkumun ölümüne sebebiyet vermek iddiasıyla tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri Teksas eyaleti yetkilileri, emekli Houston bölgesi avukatı olan 77 yaşındaki Ronald Lewis’i uyuşturucu içeren kağıtları hapishanedeki mahkumlara temin ettiği ve iki mahkumun ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutukladı.

Emekli avukat iki mahkumun ölümüne sebebiyet vermek iddiasıyla tutuklandı
22 Kasım 2023 - 00:36 - Güncelleme: 22 Kasım 2023 - 00:47

Amerika Birleşik Devletleri Teksas eyaleti Harris County şehrinde yetkililer, emekli Houston bölgesi avukatı olan 77 yaşındaki Ronald Lewis’i uyuşturucu içeren kağıtları hapishanedeki mahkumlara temin ettiği ve iki mahkumun ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutukladı.

Yetkililer, Lewis’ın 17 Kasım günü Harris İlçe Hapishanede tutuklandığında elinde 11 sayfa kağıt olduğunu ve bu kağıtların narkotik tespitinin yapıldığını açıkladılar.

Harris County Şerif Ofisi’nden Teğmen J. Wheeler, yaptığı basın açıklamasında, mahkumların avukatlara narkotik kağıtları getirmeleri için 200-500 dolar arası para ödediklerini söyledi.

Yetkililer 77 yaşındaki emekli avukat Lewis’ın Temmuz 2023’ten Kasım 2023’e kadar 14 mahkumu ziyaret ettiğini ve soruşturma sırasında yaklaşık 154 sayfa narkotikli kağıtları tespit ettiklerini ve bunlara el konulduğunu açıkladılar.

Lewis’in dava devam ederken hapishanedeki herhangi birini ziyaret etmesi yasaklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com