Eminem Slim Shady'ye Veda Etti: Türk Hayranları Lokma Dağıttı!

Ünlü rap şarkıcısı Eminem, uzun süredir tanınan ve tartışılan alter egosu Slim Shady'ye veda etti. Türk hayranları lokma döktürdü.

Eminem Slim Shady'ye Veda Etti: Türk Hayranları Lokma Dağıttı!
15 Temmuz 2024 - 17:18

Ünlü rapçi Eminem, uzun süredir tanınan ve tartışılan alter egosu Slim Shady'ye veda ederek müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Eminem, 1997-2024 arası kullandığı 'Slim Shady' karekterinin ölümünü anlatan yeni albümünü yayınladı.

Amerikalı ünlü rapçi, son albümü "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)" ile bu ikonik karakterin sonunu getirdiğini duyurdu.

Sosyal medyada yayılan bir videoda, Türk hayranlarının Slim Shady'nin anısına İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde lokma döktürdüğü görüldü. Eminem hayranları, Slim Shady'nin "ölümü" için özel olarak düzenlenen etkinlikte, lokmaları dualarla ve Eminem'in şarkıları eşliğinde paylaştılar. Lokma arabasının üstünde ise "R.I.P Slim Shady" yazıdığı görüldü. 

Slim Shady, Eminem'in kendinden bağımsız olarak geliştirdiği, sivri dilli ve provokatif bir alter ego olarak biliniyor. Sanatçının hayatındaki değişimler ve toplumsal evrimler ile bağdaşmayan bu karakterin sona erdirilmesi, Eminem'in yeni dönemine geçişini simgeliyor.

Veda albümü, Eminem'in karakteristik yoğun ritimleri ve derin anlatılarıyla dolu. Albümde Big Sean, BabyTron gibi ünlü isimlerin yanı sıra, Dr. Dre, Luis Resto, Foulmouth gibi tanınmış prodüktörlerin katkıları da bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com