Eminem Yeni Albümüyle Taylor'ı Tahtından İndirdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü şarkıcısı Taylor Swift'in uzun süredir müzik listelerindeki zirvesini koruyan başarısını sona erdiren Eminem, ABD'deki müzik listelerinde bir numaraya oturdu.

Eminem Yeni Albümüyle Taylor'ı Tahtından İndirdi
25 Temmuz 2024 - 01:05 - Güncelleme: 25 Temmuz 2024 - 01:12

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü şarkıcısı Taylor Swift'in uzun süredir müzik listelerindeki zirvesini koruyan başarısını sona erdiren Eminem, yeni albümü "The Death of Slim Shady" ile ABD'deki müzik listelerinde bir numaraya oturdu. Rap müziğin efsanevi ismi, albümüyle hem dinleyicilerden hem de eleştirmenlerden tam not aldı.

Swift'in 12 haftalık birincilik serüvenine son veren Eminem, son yayınladığı albümünde hikaye anlatımını ustalıkla kullanarak dinleyicilerine farklı bir deneyim yaşatmayı başardı. Albüm, Slim Shady alter egosunun karmaşık hikayesini suç ve dram unsurlarıyla işleyerek dikkat çekti.

Eminem, albüm öncesinde ilginç bir tanıtım stratejisi izleyerek adından söz ettirdi. 1997'de Dr. Dre ile işbirliği yaparak müzik dünyasına adım atan ve o günden bu yana başarılarını sürdüren rapçi, "The Death of Slim Shady" ile de müzik kariyerindeki iddiasını bir kez daha kanıtladı.

Taylor Swift'in dördüncü sıraya gerilediği listede, Koreli pop grubu Enhypen ikinci sırada, Zach Bryan ise üçüncü sırada yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com