Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu: 'Shogun' Ödülleri Silip Süpürdü!

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kenti, televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri törenine ev sahipliği yaptı. İşte geceye damgasını vuran yapımlar...

Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu: 'Shogun' Ödülleri Silip Süpürdü!
17 Eylül 2024 - 02:06

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kenti, televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri törenine ev sahipliği yaptı. 

Kanadalı baba-oğul Eugene Levy ve Dan Levy'nin sunduğu gece, dizi ve film endüstrisinin en iyilerini bir araya getirdi. Bu yıl 76.’sı düzenlenen ve Peacock Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen törenin yıldızları ise Shogun ve Baby Reindeer oldu.

Shogun Ödülleri Silip Süpürdü!

Bu yılın en büyük ödüllerinden biri olan "En İyi Drama Dizisi" ödülünü Shogun kazandı.

Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri'nde kazandıklarıyla birlikte toplamda 18 ödülün sahibi olan 'Shogun', Emmy tarihinde bir ilke imza attı. Japon dizisi Shogun, İngilizce dışında bir dilde yayınlanan ve bu ödülü alan ilk dizi oldu.

Shogun’un başarısını yöneten Frederick E.O. Toye, "En İyi Yönetmen" ödülünü kazandı. 

En İyi Senaryo: Slow Horses

En İyi Komedi Dizisi: Hacks

En İyi Komedi Dizisi ödülü, Hacks'e gitti. Abbott Elementary, The Bear, Curb Your Enthusiasm, Only Murders in the Building, Palm Royale, Reservation Dogs ve What We Do in the Shadows gibi popüler diziler bu kategoriye aday olmuştu.

En İyi Mini Dizi: Baby Reindeer

Emmy Ödülleri, televizyon dünyasında iz bırakan yapımlar ve performanslarla dolu bir geceye imza attı. Bu yılki kazananlar, televizyonun en iyilerini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com