Endonezya'da tatil yapan ABD'li kadını köpek balığı yedi!

Amerikalı bir turist Endonezya'da arkadaşlarıyla dalış tatili yaparken köpekbalığı tarafından yenildi.

Endonezya'da tatil yapan ABD'li kadını köpek balığı yedi!
07 Ekim 2024 - 18:08

The Sun gazetesinin haberine göre, Güney Dakotalı Colleen Monfore'nin cesedi, güçlü akıntılar tarafından denize sürüklendikten sonra köpekbalığının midesinde bulundu.

68 yaşındaki Monfore ve altı arkadaşı Pulau Reong adası çevresinde rüya gibi bir dalış gezisinin tadını çıkarıyorlardı. Monfore 26 Eylül'de güçlü akıntılar tarafından sürüklendi ve teknenin rehberi onu geri çekmeyi başaramadı.

Bir balıkçı köpekbalığını Pazar günü Doğu Timor'da yakaladı.

“Köpekbalığı yakalandı ama sağlığı normal değildi. Plastik ya da balık ağı yuttuğunu düşündüm,” dedi balıkçı. “Sorunu bulmak için kesip açtık ve içinde bir kadının kalıntıları vardı.”

Yerel yetkililer, köpekbalığının midesinden çıkarılan cesedin üzerinde siyah bir dalgıç kıyafeti olduğunu söyledi.

Olay yerinden çekilen tüyler ürpertici bir fotoğraf, arka planda insan olduğu tahmin edilen kalıntılarla birlikte kesilerek açılmış ölü köpekbalığını gösteriyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer Doğu Timor'un - Doğu Timor olarak da bilinir - Endonezya toprağı olmadığını söyledi.

Alor Adası Deniz Parkı Yönetimi Bölgesel Teknik Uygulama Birimi Başkanı Muhammad Saleh Goro, “Şimdi bu kalıntıların Endonezya'da kaybolduğu bildirilen herhangi birine ait olup olmadığını teyit etmek için olayı daha detaylı araştırıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com