Engin Altan Düzyatan Türkiye'yi BM'de Temsil Edecek

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, dünya çapında önemli bir iklim zirvesi olan COP29'da Türkiye'yi temsil etmek üzere seçildi.

Engin Altan Düzyatan Türkiye'yi BM'de Temsil Edecek
29 Ağustos 2024 - 23:05 - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 - 23:10

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, dünya çapında önemli bir iklim zirvesi olan COP29'da Türkiye'yi temsil etmek üzere seçildi.  Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 11-24 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nın 29'uncu oturumunda, Düzyatan, Türkiye'nin çevresel sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konularındaki mücadelesini dünya sahnesinde temsil edecek.

COP29 Uluslararası Danışma Komitesi'ne (COP29 IAC) dahil edilen Düzyatan, çevre kirliliğinin azaltılması ve iklim değişikliğiyle mücadelede kritik rol oynayacak. Komite, çevre dostu politikaların geliştirilmesi için çeşitli uluslararası uzmanlar, eski devlet başkanları ve bakanlardan oluşan bir kadroya sahip. Engin Altan Düzyatan'ın bu prestijli komitedeki görevi, Türkiye'nin iklim değişikliği konusundaki uluslararası etkisini artırma çabalarına önemli bir katkı sağlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com