Fenerbahçeli enişte olarak bilinen June Short silahlı saldırıya uğradı

Houston'da yaşayan ve Fenerbahçeli enişte olarak bilinen June Short, 4 Kasım'da evinin önünde 15 yaşındaki bir çocuk tarafından vuruldu. Ağır yaralanan Short, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Fenerbahçeli enişte olarak bilinen June Short silahlı saldırıya uğradı
24 Kasım 2023 - 17:29

Houston’da bir mahallede dolaşıp arabaların içerisindekileri çalan hırsızlar, kendilerine müdahale etmek isteyen June Short’a saldırdı. Olay sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Arabaların içindeki eşyaları çalan çocukları gören Short, müdahale etmek isterken silahla vurularak yaralandı. Gazeteci Anıl Sural’ın aktardığına göre, vurulmasına rağmen kaçmaya çalışan 15 yaşındaki çocuğun üzerine kapanan Short, polisler olay yerine gelene kadar bekledi.

AFET SHORT, ŞÜPHELİNİN SİLAHINI ALARAK EVE KAPANDI

June Short’un eşi Afet Sort ise olay sırasında köpeklerinin havlaması üzerine bahçeye koşup, yerdeki silahı alarak eve kapanıyor. Afet Short, derhal polisi ve ambulansı aradıktan sonra ekipler olay yerine intikal ediyor. 

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen güvenlik güçleri şüpheliyi gözaltına alırken, Short ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen June Short’un sol böbreği, dalak bağırsaklarının bir kısmı alındı. Afet Short, “Yapacak tek şey herkesten istediğim dua. En çok ihtiyacımız olan iyileşmesi için dua. Mustafa babasının vurulduğunu bilmiyor ama hastanede yatıyor olduğunu biliyor ve haliyle çok özlüyor, 3 hafta oldu” diye konuştu. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com