Florida'da Okul Yılı Felaketle Başladı

Amerika Birleşik Devletleri Florida eyaletinde 12 yaşındaki kız çocuğu, okulun ilk gününde annesi tarafından yanlışlıkla ezildi. Küçük kız ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılırken yetkililer uyarılarda bulundu.

Florida'da Okul Yılı Felaketle Başladı
13 Ağustos 2024 - 11:54 - Güncelleme: 13 Ağustos 2024 - 12:09

Florida Karayolları Devriye Polisi memuru Kenn Watson, talihsiz kazanın, küçük kızın sabah saat 7.45 civarında annesi tarafından okula bırakıldığı sırada yaşandığını söyledi.

Arabadan indikten sonra sırt çantası yere düşen ve içindeki malzemeleri arabanın altına saçılan küçük kız onları almak için dizlerinin üstünde eğildiğinde annesinin Lincoln Navigator aracının altında kaldı.

ÇIĞLIK SESİNE DURDU

İddiaya göre çocuğunun uzaklaştığını düşünen anne yoluna devam ederken çığlık sesine durdu.  

Action News, kızın tuhaf kazadan sonra St. Petersburg'daki Johns Hopkins All Children's Hastanesi'ne hava yoluyla kaldırıldığını bildirdi. Küçük kızın durumunun kritik olduğu belirtildi.

Yetkililer çocuğunu okul bırakan annelere uyarıda bulunarak, "İşte buradayız, birinci gün ve şimdiden bir trajedi yaşadık. Bunun tekrar yaşanmamasını umuyoruz, ancak okul bölgesinde herhangi bir yerdeyken ve özellikle çocuğunuzu aracınızdan çıkarırken iyi bir mekansal farkındalığa sahip olmamız gerektiğini hatırlamalıyız" diye konuştular.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com